- 20 Mart 2008
- 141.062
- 212.075
- 60
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #2.261
Bendede öyle bir anda içersem anında uzaya çıkmış gibi oluyorumBen şu içip tartılsam en az 600 gr fark atarım en az 2 bardak su içiyorum uyandigimda
Anaaaa daha emekli olmadın mı yoksa bak ben kocadan tekaüt maaaşı alıyorum sjksjksjksjkBen devrik sultan gibiyim, yaştan dolayı emeklilik istedim tekaüt maaşı almak istiyorum
Bu sabah dediğin gibi yaptım, tartıyı wcye aldımBuydu söylemek istediğim ahretlik aç karnına ve wc öncesi ve sonrası tartı olacak cidden çok fark ediyor,sonra suyunu içersin gene tartıl bak aradaki farkı göreceksin efenimmm saygılar sevgiler benden
Benim kocam emekli o sayılıyor muBendede öyle bir anda içersem anında uzaya çıkmış gibi oluyorum
Anaaaa daha emekli olmadın mı yoksa bak ben kocadan tekaüt maaaşı alıyorum sjksjksjksjk
İş çözüldü zaten tartıda,bide yiyip içip tartılBu sabah dediğin gibi yaptım, tartıyı wcye aldımwc sonrası kıyafetler fora ve tartıya çıkışla bitirdim olayı
Sayılıyorr minnoşum benim beyimde emekli ya.Benim kocam emekli o sayılıyor mu
Benim kelminatör de emekli oldu şükür, maaş kartını kaptıranlar gibi oldu garibimBendede öyle bir anda içersem anında uzaya çıkmış gibi oluyorum
Anaaaa daha emekli olmadın mı yoksa bak ben kocadan tekaüt maaaşı alıyorum sjksjksjksjk
Enişte zati evde değilmiydi aradaki fark emekli kartının ele geçirilmesi oldu çok aminnnBenim kelminatör de emekli oldu şükür, maaş kartını kaptıranlar gibi oldu garibim
Şimdi girdim Mune ablanın adını görür görmez havale geçirir gibi oldumMune etiketledi ya kalplerine inicek birazdan hahahahhasgvchgsvdcgh
Aynen doğru hatırlıyorsun, isteğe bağlı ödettim ona yıllardır, bir de toplu ödeme yaptırdım emekli oldu, kadın bana değil devlete çalışıyor bir şeyi de aksat deyip duruyordu, şimdi emekliyim keh keh diyorEnişte zati evde değilmiydi aradaki fark emekli kartının ele geçirilmesi oldu çok aminnn
Şükür ben 700 gr aldımEki Görüntüle 3519144 Diyet grubunda bir kilo alındı.
Aferin bana
Ama regl günümdeyim
Şimdi girdim Mune ablanın adını görür görmez havale geçirir gibi oldum
Kızlar yediklerimi yazdım hep aman şunu yazmayayım demedim midemde zaten bir rahatsızlık var anlamış değilim bir şeyler yiyince batma hissi oluyor, sonucum bueczanede hızlı hızlı çektirdin ben kilo aldığıma inanmıyorum regl üçüncü günüm ama ceza verirseniz okeyim çabuk rakam verin yürüyüşe çıktım zaten
Ama ona bakılırsa miniko 102.300 gibi birşeydim aslında ben düz hesap yaptımŞükür ben 700 gr aldımtüm cezayı gelengiden e versinler çok amin
Ablacım ama sen reglsin dün yazmıştım vücudun şişer diye, haftaya verirsin ama kilo veremedim diye salma kendiniEki Görüntüle 3519144 Diyet grubunda bir kilo alındı.
Aferin bana
Ama regl günümdeyim
Şimdi girdim Mune ablanın adını görür görmez havale geçirir gibi oldum
Kızlar yediklerimi yazdım hep aman şunu yazmayayım demedim midemde zaten bir rahatsızlık var anlamış değilim bir şeyler yiyince batma hissi oluyor, sonucum bueczanede hızlı hızlı çektirdin ben kilo aldığıma inanmıyorum regl üçüncü günüm ama ceza verirseniz okeyim çabuk rakam verin yürüyüşe çıktım zaten
Yok salmadım kilo almadığımı da düşünüyorum ama rakamların saçını başını yolmak istiyorum ablaAblacım ama sen reglsin dün yazmıştım vücudun şişer diye, haftaya verirsin ama kilo veremedim diye salma kendini
Almamışsındır, regl olduğun için vücudun su ve tuz tutuyor şu an, ödem kilosu bu.Yok salmadım kilo almadığımı da düşünüyorum ama rakamların saçını başını yolmak istiyorum abla
İyi olmuş emekli olması bak bizim kide işe gitmesem mi diyor,yok olmaz çalış köle diyorumAynen doğru hatırlıyorsun, isteğe bağlı ödettim ona yıllardır, bir de toplu ödeme yaptırdım emekli oldu, kadın bana değil devlete çalışıyor bir şeyi de aksat deyip duruyordu, şimdi emekliyim keh keh diyormaaş kartı benim hakkım o yüzden, k.kartı da ben de, para bende şöhret bende hahahahahahaha
Yani minik mi ceza alıyor ablaAlmamışsındır, regl olduğun için vücudun su ve tuz tutuyor şu an, ödem kilosu bu.
Sagol ablammSüpersn tebrikler
Bende olmadım olcam.
Espriler bir yana da ahretliğim bizimki kazancım bize ömür boyu yeter emekliliği ne yapacaksın emekli maaşı atla deve değil ya deyip duruyordu, tamam çok şükür ama biliyorsun kızımız var, evlendi ama artık kimseye güven olmuyor, iyi dersin kötü çıkar dünyanın binbir türlü hali var, zayıf noktasından kızından vurdum eşimi, biz ölsek evliliği iyi gitmese ayrılsa, belli yaştan sonra iş bulamasa ne yapacak bu kız, hazıra dağ dayanmaz elindekiler de gider çocuğun dedim kızına olan düşkünlüğünden yararlanıp ikna ettim.İyi olmuş emekli olması bak bizim kide işe gitmesem mi diyor,yok olmaz çalış köle diyorum
Herşey bizde zati,diyorum senin paran benim benm param benim diyip çöküyom hemen
Ne olur ki bu haftada en çok kilo veren ceza alsa bazen bünyeyi şaşırtmalıyızBende olmadım olcam.