- 12 Temmuz 2006
- 55.856
- 214.668
- 52
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #2.221
Heeee doğru diyorsun Cemoos, duvarında gördüm menüsünü, hepsini bir anda akşam yemediğinde tek seferde mi yiyeceksiniz diyecektim vazgeçtimBulguru yerken öyle demiyodun ama
Cümle alem duydu ne şiiiiii susu
Bebisim ben düşüşe geçtim
Hiç çaktırma. Olan oldu dağılan dağıldıBir gün uydum gruba dağıttım evetama toparladım iyi gidiyorum bence
Bizim evde aynı şeyleri yemeyen 3 çocuk var birlikte yedikleri tek şey noodle ve dönerHeeee doğru diyorsun Cemoos, duvarında gördüm menüsünü, hepsini bir anda akşam yemediğinde tek seferde mi yiyeceksiniz diyecektim vazgeçtim
Yemeğe misafir gelmedikçe bizde akşam yemekleri genelde tek çeşittir, misal makarna yapmışsak asla önden çorba sebze yemeği vs olmaz, tek başına makarna şişiriyor zaten bizi, salatacıyız biz, ne pişerse pişsin o salata olacak, salata yanı yemek yiyenlerdeniz.
Cümle alem duydu ne şiiiiii susu
Aldım haberini ben bjr anama gideyim geleyim de tam gaz gelecem inşallahBebisim ben düşüşe geçtim
Sesli güldüm daha ilk etiketleri gördüğümdeAha bulduk çözümü, tartı günü gelmeyenleri ben hahahahahhahahaha
Çocuklu evlerde öyle oluyor, bizim de kız küçükken ona ayrı bize ayrı yapıyordum maalesef, avantajım çocuk tekti yoksa yemek yapmaktan nefret ettiğimden cinnet geçirebilirdimBizim evde aynı şeyleri yemeyen 3 çocuk var birlikte yedikleri tek şey noodle ve döner
Eklermisiniz yanına "minige vermiş" diyeGrubun başına cemoos kilo verdi yazar mısınız
Aferin kiz cemos başladım basliycam derken kaşla göz arasında da vermişsin kiloyu haaGrubun başına cemoos kilo verdi yazar mısınız
Bence bı yanlışlık var ama tartı öyle dedi hâlâ şoktayım ahshshshshAferin kiz cemos başladım basliycam derken kaşla göz arasında da vermişsin kiloyu haa
Anasına gidip lokma yiyip gelcek benden duymuş olmayın daAldım haberini ben bjr anama gideyim geleyim de tam gaz gelecem inşallah
Benim ortanca çoğu şeyi yemiyor .mesela kisim bayila bayila balık yer oğlanlar yemiyor .balık yaptığım gün oglanlara başka şey yapıyorum.Çocuklu evlerde öyle oluyor, bizim de kız küçükken ona ayrı bize ayrı yapıyordum maalesef, avantajım çocuk tekti yoksa yemek yapmaktan nefret ettiğimden cinnet geçirebilirdim
Grup o kadar diyetten uzaktaydi ki açıkçası bu hafta kimsenin tartilacagini düşünmemiştimAha bulduk çözümü, tartı günü gelmeyenleri ben hahahahahhahahaha
Gördüm şimdi harikasınHanimmmm ablaaa ben de kilo verdim gördün mü
Gördüm şimdi harikasınHanimmmm ablaaa ben de kilo verdim gördün mü
Yazıklar olsunAnasına gidip lokma yiyip gelcek benden duymuş olmayın da
Şaka bir yana da işin zor cidden, onlara yaparken sen hepsinden yemiyorsundur umarımBenim ortanca çoğu şeyi yemiyor .mesela kisim bayila bayila balık yer oğlanlar yemiyor .balık yaptığım gün oglanlara başka şey yapıyorum.
Buyukle küçük her iki pilavı da yer. Ortanca bulgur yemez ..
Bazen tek çeşit birsy yapsam bile bende peynirli/yogurtlu/ketçaplı gibi versiyonu olması lazım illaki biri diğerinin yediği gibi yemiyor
Cohhhh madurum mune apla
Biz dağınık düzende giden bir grubuz, geyik yemek menüleri tatlıyı nasıl gömdüm ama derken sağ gösterip sol vuruyoruz hahahahahahhaaGrup o kadar diyetten uzaktaydi ki açıkçası bu hafta kimsenin tartilacagini düşünmemiştim
Ahahahhahahah bir an ben yazdim sandımGrup o kadar diyetten uzaktaydi ki açıkçası bu hafta kimsenin tartilacagini düşünmemiştim