- 6 Temmuz 2023
- 5.521
- 20.671
- Konu Sahibi accessdenied
- #2.161
Kızlar ben atamıyorum telefonumun kamerası bozuldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay senin tartın hangi marka acaba
Katıl*Katil Şermin ndndbd
Dimi yaNe güzeşbir haber öyle
teşekkür ederim bana da şaka gibi geliyorGecmis olsun proses, ben saka sanmistim
Ben eksideyim, herkesleri gormedim ama ben eksideyimBeybilerim mutlu günler herkes ekside mi?
Ben daha iyiyim kuzumTeşekkür ederim canım sen nasıl oldun? Başım dönüyor hala ya. Ne öksürmekti, kızların söylediği ballı şeyler biraz iyi geldi ara ara yiyorum
Şuanlık evetBeybilerim mutlu günler herkes ekside mi?
Kızımı jimnastik için götürüp getireceğim sonra yazcam aşko, o arada herkes atmış olur sanırımaccessdenied tarti atarken etiketlemeyi unutdum 500gr vermişim 62 yazarsin tabloya gecen hafta 62.5
Tamam canım sonra zorlanirsin bulmaya diye etiketleyeyim nolur ne olmaz dedimKızımı jimnastik için götürüp getireceğim sonra yazcam aşko, o arada herkes atmış olur sanırım
Neye buyurayım kız boş bu
Allure diye bir marka a101 den almıştım sanırımay senin tartın hangi marka acaba
Değil yaa tartım var orda gözükmüyor muNeye buyurayım kız boş bu
Yiye yiye zayıflıyoruz, şu hayatta bir pac-man bir biz daha ötesi yokİşte bizim farkimiz bu gör şermin görkatil diye boşuna demedik @zxshermine
Allah nazarlardan saklasınYiye yiye zayıflıyoruz, şu hayatta bir pac-man bir biz daha ötesi yok
accessdenied
Eki Görüntüle 3519151