Diyetin Sultanları 😎

Ekmeği bile azaltmak lazım ciddi fark ediyor kiloda.
Günaydın

selam hanımlar herkeslere bu gün itibari ile sahalara tekrar dönüyoruz. kendi adıma biraz içim rahat çünkü yeni yıl akşamı bütün gece mide ağrısı çektim ve hiçbirşey yiyemedim desem yeridir. tartılmadım çünkü dün regl oldum o yüzen çarşambaya kadar tartılmayı düşünmüyorum. inşallah güzel sonuçlarla geliriz çarşamba günü

Had, bakalım inşllah güzel eksiler gelir hepinizden.

Ekmeği bile azaltmak lazım ciddi fark ediyor kiloda.

Günaydın
kesinlikle. ben eskiden sulu yemekleri hiç ekmeksiz yiyemezdim. şimdi senelerdir o kadar alıştımki hatta özellikle sulu yemekleri ekmeksiz yemek daha mantıklı yemeğin suyunu yemeden sadece tanelerini yemiş oluyorsun. şimdi yemekte çorbada hiç ekmek aramam. yani alışkanlık oldu bende. insan isteyince yapamayacağı yok. olmaz dediğin herşey çokta güzel oluyor. ölmüyorsun yani ekmeği yemeyince

Sulu yemeğin kahramanıda ekmek değilmidir,şöyle bana bana yemeğin zevki zaten.
Bende ekmeksiz nasıl kahvaltı olur derdim oluyormuş cidden bir dönem hiç yemedim nerdeyse sonra çavdar yada tam buğday alıp 1 dilim yiyordum kahvaltıda.
tam istediğim kilolar inşallah bende bendeeeeee
Olur merak etme hep diyorum ya diyet cidden sabır istiyor.

tertemiz başladık yeni yıla çok şükür bomba gibi hazırlanıyoruz çarşambaya
sabah hindi ba kahvemi içtim
az önce yürüyüşten geldim 1 saat yürüyüş yapıldı
1 lt suyum bitti
şimdi ilk öğünümü yiyorum
actıvıa yoğurt + muz + glutensiz granola+ şekersiz fıstık ezmesi

Ooo gruba spor videosu, bana gelince jingle bells’li dansoz ajshakjs
Sen elinde beyazlatılmış üzüm suyu (rakı dememek için anca bu kadar dolaylı anlatılabilirdi ) şerefe ohhh oh yarasın yaparsan ben de sana göbekli dansöz atarım
Helal olsun örnek bir sultan
2025’te yenileniyor tazeleniyoruz inşallah

Simdi suclu ben miyim
Aaaaa suçlu demedim bu tümüyle senin çıkarımın, cümlelerimi tekrar oku, suç suçlu suça karışma, suçlu bulma, suça teşvik hahahahhahahaha hiçbirisi ağzımdan çıkmamış elinde beyazlatılmış üzüm suyuyla yılbaşı gecesi sabahlar olmasın diye şişenin dibine vururken eğlencende benden olsun, dansözsüz yılbaşı mı olur dedim

Dansozluydu zaten amsbaksbjsns

Cocuklar bile dansoze para takti

teveccühünüz efendim sizlere layık olmaya çalışıyorum inşallah grubumuzada çarşamba günü ile bi kan bi can bi motivasyon olur verdiğimiz kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…