- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
- Konu Sahibi accessdenied
- #3.161
11 yaşındaKızın kaç yaşında bilmiyorum ama onsuz yeni yıla girmemen hayırlı olmuştur belki. bende çocuklarımsız hiçbirşey yapamıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
11 yaşındaKızın kaç yaşında bilmiyorum ama onsuz yeni yıla girmemen hayırlı olmuştur belki. bende çocuklarımsız hiçbirşey yapamıyorum.
maşallah Allah bağışlasın daha anne kuzusu onlar11 yaşında
Allah bağışlasın kuzunu hereeyde bir hayır vardır belki orda kızinla olman daha hayırlı demekki öyle diyelim iyi düşünelim iyi olsun11 yaşında
Ben ızgara köfte yoğurt ve 3 kaşık bulgur pilavı yemeye çalıştım, herleyin tadı 5 kat tuzlu geliyor bana bitiremedim o yüzdenBugün öğlen bir kase çorba içtim akşamda haşlanmış tavuk yedim acayip ödemim var onu atmaya çalışıyorum tartiyla göz göze geldim dedim çarşamba günü bahane istemiyorum litfen odemleri gormezden gel aramız bozulmasın bilumum sularla haşır neşirim maydanoz suyu limonlu su
Sizde durumlar nedir kızlar
Hastayken insanin ağzının tadı olmuyor ki canim çok haklısın inş hastaligi atlatinca hersey daha güzel olacakBen ızgara köfte yoğurt ve 3 kaşık bulgur pilavı yemeye çalıştım, herleyin tadı 5 kat tuzlu geliyor bana bitiremedim o yüzden
Ay doğru diyorsunHastayken insanin ağzının tadı olmuyor ki canim çok haklısın inş hastaligi atlatinca hersey daha güzel olacak
Hastalık geçince show must go on yaparsınAy doğru diyorsun
Hoşbulduk canım teşekkür ederimaccessdenied hoş geldin gelmiş geçmiş olsun ❤
ben detoks suyunu hazırlayamadım malesef o yüzden normal su ile devam edeceğim bugündeGünaydın kızlar
Dün öğlen tavuk çorbası
+1 portakal
+az tavuk sote minik ekmek yemiştim
bugün detoksa başladım sabah 1 probiyotik yoğurt+ muz
öğlen smoothie içeceğim
akşama da smoothie yaparım inşallah
olsun olsun - çıkalım daben detoks suyunu hazırlayamadım malesef o yüzden normal su ile devam edeceğim bugünde
aynan aynenolsun olsun - çıkalım da
O nasıl oluyor vumın bizim suçumuz ne ayOlSelam kizlar, ben yine grupla birlikte kilo almaya basladim ajzhakjxs
Bugun full ac geziyorum, yarin da fazla vikarsam grubu terkedip gidecegim