• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetin Sultanları 😎

Bugün öğlen bir kase çorba içtim akşamda haşlanmış tavuk yedim acayip ödemim var onu atmaya çalışıyorum tartiyla göz göze geldim dedim çarşamba günü bahane istemiyorum litfen odemleri gormezden gel aramız bozulmasın bilumum sularla haşır neşirim maydanoz suyu limonlu su 🙃
Sizde durumlar nedir kızlar

Bugün öğlen bir kase çorba içtim akşamda haşlanmış tavuk yedim acayip ödemim var onu atmaya çalışıyorum tartiyla göz göze geldim dedim çarşamba günü bahane istemiyorum litfen odemleri gormezden gel aramız bozulmasın bilumum sularla haşır neşirim maydanoz suyu limonlu su 🙃
Sizde durumlar nedir kızlar
Ben ızgara köfte yoğurt ve 3 kaşık bulgur pilavı yemeye çalıştım, herleyin tadı 5 kat tuzlu geliyor bana bitiremedim o yüzden

Günaydın kızlar :KK68:ben hafta sonu ödemimi atmış bulunuyorum.:KK71: bu kadar kısa süreceğini düşünmemiştim ama bu sabah tartıda çarşamba günkü kilomun aynısı geldim.:KK66: muhtemelen bugünde dikkat edeceğim için yarın sabah daha eksi çıkabilirim.:KK28:
bu ödemleri atmamın en büyük yardımcısı 3 lt den fazla su içtim, yeşil çay içtim ve dün tek öğün beslendim akşam yemek yemedim. ve hala aç hissetmiyorum kendimi.:cool:
bugünde bol su ve tek öğün besleneceğim yine:KK76:

Günaydın kızlar :KK23:
Dün öğlen tavuk çorbası
+1 portakal
+az tavuk sote minik ekmek yemiştim
bugün detoksa başladım sabah 1 probiyotik yoğurt+ muz
öğlen smoothie içeceğim
akşama da smoothie yaparım inşallah :dondurma:
ben detoks suyunu hazırlayamadım malesef o yüzden normal su ile devam edeceğim bugünde

Back
X