• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyete Uygun Atıştırmalıklar

gezginanne99

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2019
81
19
38
37
Hekese selam! Kızlar benim gibi spor yaparken motivasyona ihtiyaç duyanlar varsa bugün Migros’ta alışveriş yaparken Ülker Piko 5 diye barlar buldum, kalorileri çok düşük tam diyetlik. Bu arada 6-10 Temmuz arasında 3 Al 2 Öde kampanyası var. Ben bir sürü aldım :) diyette olan varsa baksın derim.

Hekese selam! Kızlar benim gibi spor yaparken motivasyona ihtiyaç duyanlar varsa bugün Migros’ta alışveriş yaparken Ülker Piko 5 diye barlar buldum, kalorileri çok düşük tam diyetlik. Bu arada 6-10 Temmuz arasında 3 Al 2 Öde kampanyası var. Ben bir sürü aldım :) diyette olan varsa baksın derim.

Merhaba... Ben onları denemiştim ama bana fazla tatlı geldiği için yiyemedim... Bir de ailemde şeker hastalığı ve bende de gizli şeker, insulin direnci falan olunca, malum, daha az şekerli şeyler tercih etmek durumundasınız... 😔😔

Ben daha çok meyve + süt, yulaf + süt + kuru meyve gibi yiyecekler tercih ediyorum... 😊 Size de tavsiye ederim. Süt, yenilen meyvenin içindeki şekerin kan şekerini birden çıkarıp aniden düşürmesini önlemek için...

Back