• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyete başlayamıyorum

mavis81

acının ödülü deneyimdir
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2009
2.997
14
318
İçel Mersin
merhaba arkadaşlar ben aylardır diyet yapma çabasındayım ama bir türlü kilo veremedim aksine aldım.her defasında başlayıp birkaç gün yapıyorum sonra bırakıp çok aşırı bir şekilde yiyiyorum artık spor yapmakta gelmiyor içimden:çok üzgünüm:diyete başlayacağım zaman tartıldığımda 57 olmuştum şimdi ise 60 kiloyum:çok üzgünüm:kilo aldıkçada moralim bozuluyor daha çok yiyiyorum hiç başlamıyorum diyete!sözde yaza kadar 48-50 olurum diyordum şimdi ise önümde sadece 1ay kaldı ve 60 kiloya kadar çıktım.ve 55 ede razıyım:(diyete nasıl başlamam gerekiyor içimden gelmesi için ne yapmalıyım arkadaşlar canım yemek istemesede mecburmusum gibi sürekli yiyorum!lütfen bana yardım edin siz nasıl başladınız ?merak ettiğim ne yiyeceğim değil nasıl kendimi motive edip diyet yapabileceğim:(.

aynı durumdayız
okadar cok yıyorumkı bu aralar
ama bu pzt kesın donus yapıcam
sınavlarım var dıye saldım kendımı kızlar saglıksızz dıycekler ama benım cok az vaktım kaldı
ben normal kahvaltı yapıp gerı kalan zamnı patates salstası ve meyve ayranla gecırmeyı planlıyorum
spor programıda yapıcam
burayada yaptıklarımı yazarım
sanada basarılar

evet bende en az 5-6 kilo vermek istiyorum 1 ayda ama nasıl başlayacam içimden gelmiyor hiç.acaaba ne yapsam daha çok istek duyarım

evet bende en az 5-6 kilo vermek istiyorum 1 ayda ama nasıl başlayacam içimden gelmiyor hiç.acaaba ne yapsam daha çok istek duyarım

tatlım aslında başlayınca devamı geliyor ama en önemli kısım dediğin gibi başlayabilmekopuyorumnanaktanbenim sana önerim burda bir günlük açıp gün içinde yediklerini yazarsan etkili olabilir opuyorumnanaktanbizlerde sana destek oluruz hem insan günlük yediklerini yazınca hem daha net görebiliyor hemde buraya yazacağı için daha fazla dikkat ediyor gerçektenkaydirigubbakcemile5birbirimizin menülerine bakıp fikir ediniyoruz eleştiriyoruz kile verdiğimizde de hep birlikte bayram ediyoruzzemuszemussen yeter ki iste insanın azimle yapamayacağı hiçbirşey yok hayatta yarın yada öbür gün değil hemen o an başla sağlıklı beslenmeyeve fazlalıkları vermeyeopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

hayall teşekkür ederim önerini dikkate alacağım canım.ama uygun bir zamanımda diğer arkadaşların diyet listelerini göreyim kilo vermiş olmaları belki bende bir hareket uyandırırkaydirigubbakcemile5

Canım bak seni nerde buldum...
Bende başlıycam başlıycam diyorum başlayamıyorum..
Senin yine 5-6 kilo canım bende hala kilo durumları aynı sıkma canını bak benim gibi olanlarda var 20- 25 kilo vermeye çalışanlar...
Kendi böyle motive et bak bizlerden kaç adım öndesin..Bir başlasan tam gaz gidersin eminim.Bir iki ayda da verirsin 5 -6 kilodan nolcak ki..
Ben diyetisyene gitmeye karar verdim. Başka türlü olmuyor kendi kendime yapamam diyet falan. Zaten emziriyorum hala o yüzden sütümde kesilmesin hatta artsın istiyorum..
Başlayınca yazarım burdan da...

innukcum zaten nasılsa fazla kilom yok diye diye aldım bu kiloları böyle devam edersem bende çok kilo alıcam arkadasım.en kısa zamanda dur demem gerekiyor canım ya zararın neresinden dönülse kardır şimdi.umarım sende eski kilona kavusursun

ben arkadaşım bana biraz fazlalığın var demişti ona sinir oldum başladım.sen kilo vermem lazım diye kendi kendine söylemen lazım.ben bide şu yolla başladım ilerde evleneceğim çocuğum olacak zaten doğumdan sonra kilo kalacak şimdiden kilolu olmayayım dedim boy kaç snn canım?
başarabilirsin canım
opuyorumnanaktan

merguana ben zaten doğumdan sonra emzirme döneminde aldım bu kiloları yoksa evlendiğimde 48 kiloydum.boyum 160 civarı uzun değilim yani. inşallah başarabilirim canım bakalım bu pazartesi sabahına şartlanmış durumdayım bu kez uzun sürer umarım.sanada başarılar arkadaşım

ani bir şekilde bu karar alınır sonra bir başlarsın ki bırakmak istemezsin. yedikçe yazın iğrenç yağlı göbeğini ve basenlerini saklamak zorunda kalacağını düşün o bikiniden fırlayacaklar herkes sana madem öyle neden bikini giydin ablacım yaa der gibi bakacak herkes ayyy şişmişsin senin vücudun ne kadar güzeldi diyecek gördüğün kıyafetleri deneyeceksn ama olmayacaklar vs vs vs :) daha anlatmamı ister misin canım:) bir an önce diyet günlüğü yazmaya başla kendine ve hayalin de dediği gibi desteklerimizle incecik oll:)

avukathanım hayır daha fazla anlatma şimdiden pisikolojim bozuldu vallamafoldumbenhaklısınız hemen yarın bu gidişe dur diyecem öyle pazartesiyi beklemicem.teşekkürler arkadaşlarolumunekankayizsmile

merguana ben zaten doğumdan sonra emzirme döneminde aldım bu kiloları yoksa evlendiğimde 48 kiloydum.boyum 160 civarı uzun değilim yani. inşallah başarabilirim canım bakalım bu pazartesi sabahına şartlanmış durumdayım bu kez uzun sürer umarım.sanada başarılar arkadaşım

sağol canım.sen gene 48 din ben 61 im benim boyda 1.60

avukathanım hayır daha fazla anlatma şimdiden pisikolojim bozuldu vallamafoldumbenhaklısınız hemen yarın bu gidişe dur diyecem öyle pazartesiyi beklemicem.teşekkürler arkadaşlarolumunekankayizsmile

canım zaten diyetisyenler pazartesi başlamayın diyorlar hep. hangi gün aklınıza bu kilolardan kurtulmak geliyorsa o gün başlayın diyorlar. inan bana bak zor değil. benim hayattaki en büyük HOBİM yemek yemekti ki hala öyle. ama şimdi de makarna yiyorum ama 2 kaşık şimdi de mc donalds yiyorum ama yarısını yiyorum ve emin ol eskisinden daha fazla zevk alıyorum. bilmiyorum evli misin ama kilo evlilikte de huzursuzluk yapıyor bildiğim kadarıyla. benm erkek arkadaşım beni 79 kiloyken de çok beğenirdi ama şimdi her gördüğünde çok tatlı olmuşsun diyor da başka bişey demiyor. hem yiyerek tartıdaki rakamların azalması da çok süper bişey. opuyorumnanaktan

haklısınız arkadaşlar bugün kahvaltıda dikkat ettim bakalım ama düzenli olarak yazabileceğimi pek sanmıyorum çünkü 1.5 yaşında afacan bir kızım var ve çok fırsatım olmuyor nete girmeye öyle 1-2 dk girip hemen çıkıyorum.ama verebilirsem burada yazarım inşallah.eşim herhalinle güzelsin diyor hatta bazen böyle daha çekicisin falan diyor ama sanırım kandırıyor diye düşünüyorum ben.çünkü koca popolu bişey oldum yamafoldumben

Tatlım başladın mı diyete ne durumdasın.. Ben diyetisyene gitmeye karar verdim. Ancak zorda kalınca zayıflarım diye düşünüyorum. Gelişmeleri paylaş bizimle. Benimde acil gaza gelmem lazım..

arkadaşlar bende kesinlikle diyet psikolojisine giremeyenlerdenim.hamileliğimde 45 kg.aldım.sonra diyetisyene gidip 30 kg.verdim. o zamanlar şimdiye kadar yediğime sayayım, artık yememem lazım diye gayet güzel işi kafada bitirmiştim.
ama şimdi bu kalan kiloları vermek için bir türlü o moda giremiyorum, 2 gün diyet, 3.gün bozuyorum.en az 10 kg.vermem lazım, bu konuda tiyolarınızı paylaşırsanız sevinirim.opuyorumnanaktan

barmel tıpatıp aynı durumdayız bu kafada bitirme işi nedir hiç çözemiyorum ya bak 2 gün dikkat ettim bugün yine bozdum vallabilmiyorumkismilebenim de 10 kilo civarı vermem lazım ama sen 45 kiloyu nasıl aldın ve nasıl 30 kilo verdin gerçekten bravo valla.ben 51 le hamile kaldım doğumdan çıktığımda 57 kiloydum sonra vereceğime 3kilo daha aldım:(( diyet yapmak bana göre değilmiş ya birlikte diyet yada spor yapabileceğim birisi olsaydı çok daha kolay olacaktı bence ama kızıma yapıyorum bende yiyorum eşim vücut geliştiriyor bol bol protein ağırlıklı yemek yapıyorum sonra bende yiyorum:(( bunun sonu nereye varacak bilmiyorum:((

ben problemimi buldum yaşadığım yerde canım çok sıkılıyor gezecek görecek hiçbir yer yok ve hiç tanıdığımda yok dağ başı yani:(bütün gün evdeyim ve can sıkıntısından canım istemese bile kendimi buzdolabının önünde buluyorum maalesef.böyle durumlarda buzdolabını boşaltın diyorlar ama dedim ya eşim kilo almaya çalısıyor ve bol kalorili şeyler var haliyle.ama 1 ay sonra memlekete gidiyoruz ve 2 ay tatilimiz var inşallah orda denizdi spordu gezmekti derken fazlalıkları verebilirim.tabi gidene kadarda en azından aburcuburu kesebilirsem belki 2-3 kilo gider diye düşünüyorum

insanın vermesi gereken kilo ne kadar fazla ise, farklı bir bakış açısı ile işi bir nebze daha kolay.kilo fazlalığı fazla olan insanlar daha hızlı kilo verebiliyolar, bunu diyetisyenlerde söylüyo.artı o psikoloji ve görüntü ile daha sıkı asılıyosunuz diyet işine.benimki de öyle oldu.
ama biraz şekillenmeye başlayınca, gevşeklik de başlıyo.hata burda işte.diyeti esnettikçe esnetiyoruz.
maviş81 sende bebeğinden arta kalan zamanlarında seni oyalayacak, gerçekten zevk aldığın el işi olabilir, bulmaca türü olabilir bir uğraş bulsan bence biraz buzdolabından bir nebze uzaklaşabilirsin belki.
ne diyeyim inşallah biran önce diyet moduna girer, yaza da hafif gireriz.:Saruboceq:

Back
X