• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyete başladıysak, o kilo verilecek!! :)

tavsancan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
2.630
1.191
123
42
Diyet yaptığımızda en hızlı vazgeçebileceğimiz zaman dilimi diyetten tam 2 hafta sonrasıymış... Ve biz ne zaman diyet yapmaya başlasak hemen vazgeçme eğilimine giriyoruz, pazartesi başlasıysak salı da devam edip çarşambaya diyet miyet hak getire. Ama eğer azimliysek kararlıysak gene bile 2 hafta sonra cayma zamanına giriyormuşuz,

neyse ki ben 22. günümdeyim diyette ve 2 kilo verdim bile, ama şu an o bırakma evresine girmek üzereyim, ne dertli bir şeydir bu konu ya almaya alıyoruz kolayca onu ye bunu ye bunu atıştır derken, sonra üzüntüden sıkıntıdan yemek ye can sıkıntısı eğlencesine yemek ye derken günler geçiyor bir de bakmışız sürekli kilo almışız, ama veremiyoruz? Buna son vermek gerek,
zayıflayanların oh zayıfladım dedikten sonraki yazılrına bakıyorum da artık göbeğimi yastıkla örtmüyorumdan tut, yürürken ağırlıktan yorulmuyoruma kadar varan yorumlar, bu kiloları vermemiz için aslında öyle çok sebep var ama biz dirayetsizce direncimizin kırılmasına izin veriyoruz. Bu tamamen saçmalık.. Artık silkelenme ve zayıflama vakti bence. Ben de diyetimden vazgeçmeyeceğim.. .

:rapci:

Back