- 18 Nisan 2021
- 1.544
- 1
- 1.742
- 83
- 28
- Konu Sahibi ucanpayanda
-
Ben karbonhidratta sınır tanımıyorum ya bir süre tamamem kesmek bama iyi gelebilir biraz vucudumu dinlemek istiyorum. Yoksa o tavupun yanındaki bulgurun porsiyonu her geçem gün artıyor. Zaten dediğiniz gibi kilo korumak için bu liateye devam etmem bu maks benim 1 1.5ay yapabileceğim bir liste. Eğer çok zorlanırsam öğlem yemeklerine ufak karblar ekleyebilirim. Tesekkurler tavsiye içinKuzum karışmak istemem ama 0 karbonhidratla zayıflamak hiç sağlıklı değil. Bir de zaten vki olarak gayet iyi bir aralıktasın. Ben de senin gibiyim ve defalarca diyetisyenle çalıştım. Ne zaman karbonhidratı değil sıfırlamak azaltmaya kalksam ya ishal olmuşumdur ya da kilo verimim durmuştur. Vücudun karbonhidrata da ihtiyacı var. Ve bu şekilde verirsen eğer illa bir yerden sonra yemeye başlayacaksın. Ve tekrar kilo almaya başlayacaksın moralin bozulacak. Gayet de karbonhidrat tüketerek çok daha uzun vadeli kilolar verebilirsin. Ben 155 boy, 65 kiloyla başladığım diyette 48 kiloya düştüm ve bunu 3 sene korudum. Ta ki gebeliğe kadar. Şimdi 50 günlük bebeğim var. Doğuma 68 kiloyla girmiştim şimdi 56 kiloyum. Hala daha vermeye devam ediyorum. Ki diyet yapayım vs de yapmıyorum. Hiçbir zaman da her şeyden kaçarak bir diyet yapmadım. Her şeyi gene yedim ama porsiyonlamayı bildim. Misal tavuğun yanına bulgur pilavı illa ki yaptım. Kahvaltıda 2 dilim altına düştüğümde kilo verimlerim direk düşüyordu. 2 dilimi yediğimde normal vermeye devam ediyordum. Diğer türlü vucut aldığını depoluyor. Atmıyor onu. Ve de vücudun enerji kaynağı karbonhidrat. Bu zamanla seni çok halsiz bırakır. Enerjini düşürür. Ama tabi gene senin bileceğin iş. Lakin hangi diyetisyene sorarsan sor sana asla 0 karbonhidratla bir diyet listesi hazırlamaz. Buna emin olabilirsin
Elbette ki vardır bu sefer bunu deniycem Nilay keçeci listesiymiş. Hızlı kilo verip sonra korumaya geçmek istiyorum. Bu arada hayatımda hic dğzenli siyet yapabilmiş bi insan değilim stresten kilo verdiğim oluyor bazen o kadarbence de canım daha dengeli listeler var nette
peki kolay gelsin o zamanElbette ki vardır bu sefer bunu deniycem Nilay keçeci listesiymiş. Hızlı kilo verip sonra korumaya geçmek istiyorum. Bu arada hayatımda hic dğzenli siyet yapabilmiş bi insan değilim stresten kilo verdiğim oluyor bazen o kadar
Tesekkur ederimm. İşe yaramazsa pes ettim diye etiketlerim gerkesipeki kolay gelsin o zamanbaşarılar
alemsinTesekkur ederimm. İşe yaramazsa pes ettim diye etiketlerim gerkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?