Diyet

Vücudunda aşırı yağlanma varsa operasyon geçir.
Karin, bacak, kalca bütün vücuduna liposaksin yaptır.
İyi bir estetik cerrahi isini görecektir.

Aksi halde 2 ayda 40 kilo veremezsin.
Buna inanıp sorman bile saçma.

Arkadaşlar 2 ayda 40 kg vermek istiyorum önerisi olan var mı?

Sen bir anlat hele nedir derdin ?
Yok 5 günde 1 beden incelten diyetmiş,yok 2 ayda 40 kilo vermekmiş.
2 ay sonra ne var :)

Hızlı kilo verdiren tüm diyetler ve zayıflama ürünleri sağlıksızdır.Aman zayıflayım derken sağlığından olma.
Ben de istiyorum yarın sabaha 5 kilo vermiş kalkayım ama bunun için 1 ay çabalamam gerektiğini biliyorum.

Arkadaşım ölüm orucuna yatsan dahi iki ayda o kiloyu veremezsin. Şayet o kadar kiloluysan ve herhangi bir sağlık problemin yoksa -ki o fazlalıkla imkânsız gibi- yediklerini yarı yarıya indirsen dahi normal kiloda olan birinden daha hızlı kilo verirsin. Kilo ne kadar fazlaysa giden de o kadar fazla oluyor. Kilo düştükçe kilo verimi de yavaşlar. Çok ağır diyetlerle başlama bence ki başta faydasını görsen dahi bir noktadan sonra vücudun direnç oluşturacak ve kilo veremeyip pes ederek verdiğinin fazlasını alacaksın. Önce bir diyetisyene git bence o seni bir endokrinoloğa sevkeder, bir rahatsızlığın olup olmadığına bakılır. Ona göre bir yeme programı oluşturulur. Sporla da desteklersen 6 ila 12 ay arası sürede daha sağlıklı bir kiloya inersin. Imkanın varsa bir psikologtan da yardım alirsan bu süreci daha dirençli olarak atlatırsın. Yağ aldırma ve kilo verme sonrası vücuttaki gevşemeler için operasyon yaptırmayı düşünürsen, bir miktar kilo verdikten sonra yaptırmalısın bence. 40 kiloyu 2 ayda vermekten ziyade yemek eksenli yaşamdan kurtulman gerekli öncelikle.

Neden bu kadar hizli kilo vermek istiyorsunuz?

Bu sorunun hayata geçirildiğini varsayarsak - ki bu imkansız- bu insana diri diri işkence, vücuda küfür etmek gibi bir şey olur. Hayal kurmak değil, hayal ötesi kurmak bunun adı aslında. Arkadaşların verdiği cevaplar dalga geçer gibi duruyor ilk bakıldığında ama aslında oldukça haklılar.

Ben kendi imkanlarım doğrultusunda, 2 haftada 2'şer kilo vererek devam ediyorum bu bile fazla mı acaba diye bir çok araştırmaya düşüyorum. Zayıflamak ve zayıf olmak evet sağlık açısından önemli, ama doğru şekilde. Yoksa son kötü son...

whatsapp grubumuza üye olarak bizimle diyet yapabilirsiniz. Diyetisyen eşliğinde yapacağınız diyetle istediğiniz her an ne yiyip ne yiyemeyeceğinizi sorabilir diğer grup arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. diyet yaparken artık yalnız değilsiniz.
biliyorum ki diyet yapmak herkes için kolay değil ve destek gerekiyor sizinle aynı durumu paylaşan insanlarla destekleşe yapacağınız diyet daha olumlu sonuç verecektir. Whatsapp grubumuza üyelik için bana yazabilirsiniz. Görüşürüz

E bizde Cuma gunleri diyete baslayip cumartesi bozanlardaniz 70 e kadar yolu var

X