- 3 Mart 2023
- 40
- 25
- 37
-
- Konu Sahibi sardunya12345
Keşke baslıuorım kılo veremeyınce bırakıyorum bu bır dongu halıne geldı resmen delırıcemDiyete başlamak için yandaşlar arıyorum . Lütfen birbirimizi destekleyerek zayiflayalim
Keşke baslıuorım kılo veremeyınce bırakıyorum bu bır dongu halıne geldı resmen delırıccoguni
Çoğumuz aynı durumdayız. Belki birbirimizi teşvik ederek daha güzel yapabiliriz . Kaç kilosun ?Keşke baslıuorım kılo veremeyınce bırakıyorum bu bır dongu halıne geldı resmen delırıcem
167 boyum 89 um 3 ay diyet yaptım zorla 4 kilo verebildim ve spor guzel diyet listesi falan öyle baya ustune dustum boyle olunca onsan çıldırıyor gebelık dusundugum için zaten kılo vermem lazım fazla kılomda var aslında hızlıda vermem lazım nerde yanlıs yapıyorum bilmiyorum vallaÇoğumuz aynı durumdayız. Belki birbirimizi teşvik ederek daha güzel yapabiliriz . Kaç kilosun ?
Hamur işi varsa hayatınızda en başlı sebep. Ben sebebini de biliyorum ama uygulama kısmında takılıyorum. ekmek tatlı hamurisi... Her sabah iş yerimde yaptığım kahvaltı birer poğaça simit zaten. Gün geçtikçe sayısı artıyor ama. Ben de 1.74 boy 84 kilo167 boyum 89 um 3 ay diyet yaptım zorla 4 kilo verebildim ve spor guzel diyet listesi falan öyle baya ustune dustum boyle olunca onsan çıldırıyor gebelık dusundugum için zaten kılo vermem lazım fazla kılomda var aslında hızlıda vermem lazım nerde yanlıs yapıyorum bilmiyorum valla
Hamurişiyle pek aram yok ama tatlıyla var tabıkıde ekmegı tatlıyı falan herseyı kesmıstım ona ragmen veremedım ama kısmet hel baslıyorımHamur işi varsa hayatınızda en başlı sebep. Ben sebebini de biliyorum ama uygulama kısmında takılıyorum. ekmek tatlı hamurisi... Her sabah iş yerimde yaptığım kahvaltı birer poğaça simit zaten. Gün geçtikçe sayısı artıyor ama. Ben de 1.74 boy 84 kilo
Benn varımmmmDiyete başlamak için yandaşlar arıyorum . Lütfen birbirimizi destekleyerek zayiflayalim
Tüm kadınların zaafı tatlı zatenHamurişiyle pek aram yok ama tatlıyla var tabıkıde ekmegı tatlıyı falan herseyı kesmıstım ona ragmen veremedım ama kısmet hel baslıyorım
Hamurişiyle pek aram yok ama tatlıyla var tabıkıde ekmegı tatlıyı falan herseyı kesmıstım ona ragmen veremedım ama kısmet hel baslıyorım
Gunaydinn.Bu sabah itibariyle başlayalım o haldeBenn varımmmm
Ay ben çalışmadıgım için daha yeni kalktım sirkeli suyumu içeyim anca kahvaltı yaparım aslında genelde kahvaltıyı atlıyorum ama sımdı aksam yemegı sadece salata yıceö o yuzden kahvaltı yapmam lazım çayda sevöeö o yuzden 1 bardak bıtmez bıleGunaydinn.Bu sabah itibariyle başlayalım o haldevar mı uyguladığımız bir diyet? Haşlanmış yumurta , 1 dilim kepek ekmek, bol yeşillik ,çay klasik
Uyguladığım birşey yok bugün başladım geç uyanıyorum biraz tüp bebek sürecindeyim kilom çok fazla gebelik için 2 aylık bir sürem var spor yasak ama elimden geldiğince diyet yapacağım ve 1 saatlik yürüyüş. Sabahları sirkeli su günde toplam 3 lt su. Ekmeği ve unlu herşeyi 2 ay komple çıkaracam hayatımdan sabahları 1 yumurta haşlama veya normal olabilir 1 dilim peynir domates salatalık 5 zeytin 1 tatlı kaşığı çörekotu yağı ve olan yeşilliklerden geç uyandığım için öğle yok ara öğün de yapmayacağım akşam da bir parça et tavuk balık salata veya cacık 3 kaşık pilav bulgur veya makarna akşam 8 gibide 1 bardak kefir 1 meyve örnek veriyorum elma büyükse yarım elma erik 8-10 tane kayısı 4 tane bu şekilde porsiyonlayacagim. Sizler neler yapacaksınız ve kilolariniz kaç benim şuan 103.5 boyum 1.73Gunaydinn.Bu sabah itibariyle başlayalım o haldevar mı uyguladığımız bir diyet? Haşlanmış yumurta , 1 dilim kepek ekmek, bol yeşillik ,çay klasik
Öğlen yemicekseniz bence sabahı biraz daha dolu yapın. Akşam da sadece salata yicekmissiniz. Yumurta et balık ekleseniz çok iyi olurAy ben çalışmadıgım için daha yeni kalktım sirkeli suyumu içeyim anca kahvaltı yaparım aslında genelde kahvaltıyı atlıyorum ama sımdı aksam yemegı sadece salata yıceö o yuzden kahvaltı yapmam lazım çayda sevöeö o yuzden 1 bardak bıtmez bıle
Vallahi ben sabah omlet yeşillik, haşlanmış yumurta yeşillik, 3-4 zeytin ufak dilim peynir 1 dilim ekmek. Bu sabah 8.00 gibi.Uyguladığım birşey yok bugün başladım geç uyanıyorum biraz tüp bebek sürecindeyim kilom çok fazla gebelik için 2 aylık bir sürem var spor yasak ama elimden geldiğince diyet yapacağım ve 1 saatlik yürüyüş. Sabahları sirkeli su günde toplam 3 lt su. Ekmeği ve unlu herşeyi 2 ay komple çıkaracam hayatımdan sabahları 1 yumurta haşlama veya normal olabilir 1 dilim peynir domates salatalık 5 zeytin 1 tatlı kaşığı çörekotu yağı ve olan yeşilliklerden geç uyandığım için öğle yok ara öğün de yapmayacağım akşam da bir parça et tavuk balık salata veya cacık 3 kaşık pilav bulgur veya makarna akşam 8 gibide 1 bardak kefir 1 meyve örnek veriyorum elma büyükse yarım elma erik 8-10 tane kayısı 4 tane bu şekilde porsiyonlayacagim. Sizler neler yapacaksınız ve kilolariniz kaç benim şuan 103.5 boyum 1.73
En kotu tavuklu salata yerom doye dusunuyorum aksama bıraz fazla sıkmam lazım kendımı agırdan alınca olmuyor glutenı cıkarmam lazım hayatımdan yoksa olmucam herhalde sabahta peynır domates salatalık yumurta bol yesıllık yedım bırwzdwn soguk kahve yapıcam kendıme aksama ac olmamak ıcın zaten adetım fazlasıyla şişim internette gordunuzmu bılmkuorum matcha cayı var bu ay gebelıgım olmadıgı ıcın alıo denemek ıstıyorum bırqz olmadı korunurum 1-2 ay doye dusunuyorum en az 10 kılo vermem şazım ek bırseyşer yapmam gerek yanında yoksa veremıyorumÖğlen yemicekseniz bence sabahı biraz daha dolu yapın. Akşam da sadece salata yicekmissiniz. Yumurta et balık ekleseniz çok iyi olur
Hadi bakalımmmVallahi ben sabah omlet yeşillik, haşlanmış yumurta yeşillik, 3-4 zeytin ufak dilim peynir 1 dilim ekmek. Bu sabah 8.00 gibi.
Kurumda 10.00 gibi midem kıyılmaya başlıyorbir avuç badem fındık üzüm ... Öğleni meyve ile gecistirip Akşam salata , az karbonhidrat, bir porsiyon protein herhangi bir et. Bu da 5.30 gibi. Saat 8 gibi de yoğurt . Bugün başladım çok iddialı girdin bu kez bakalım hayırlısı. Boy 1.74 kilo 84