• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet zamani geldi

dr_meltm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
61
42
88
Bir senede tam 12 kilo aldim ve 70 kiloya ulaştim.Neden diye merak ederseniz de zorlu sinav çalişma dönemim yüzünden . Ve sinav bitti ama ben hala yiyorum.yemeğe öyle alişmişim ki önüme birşey geldiğinde engel olamiyorum pes ediyorum.yazin sinava çalişirken baktim bu kilolarla başa çikamicam ve akapuntura gittim ve 64.5kiloya düştüm.ama sonra sinav yaklaşinca vakit ayıramayacağımı düşünerek akapunturu bıraktım.ve zayıflamak isteyenlere gerçekten önerebileceğim bir yöntem... Evet şmdi sınav bitti ve işe başlamadan önce fit bir vucutla kendimi iyi hissederek başlamak istiyorum.çünkü şuan hala eski kıayfetlerimin içine giremiyorum ve bu çok sinir bozucu O yüzden yarından itibaren spor ve diyete başliyorum kızlar.gün gün raporlarimi yazacağim.bu süreçte benimle beraber diyet yapmak isteyen,destek vermek isteyen herkesin yorumlarini bekliyorum Gelin hep beraber zayiflayalım

Yapmayi planladiğim şeyleri de buraya yazayım da biraz motive edeyim kendimi Aslinda ne yemem ne yememem gerekenleri çok iyi biliyorum.Ama ne kadar bilsem de iş uygulamaya gelince çok zor.Hele ki etrafinizda güzel yemekler yapan ve yemek yemeği seven insanlar oldukça.Ama önce hayir demeyi öğrenmem lazim
Evet her gün en az 2litre su içmeye çalişacağim.
Her gün yarım saat yürüyüş ve evde vakit buldukça aerobik yapacağım.
Abur cubur,hamur işi ve tatlilardan mümkün olduğunca uzak duracağım.
Zaten bunlari başarabilirsem biliyorum kilolarım kendiliğinden gidiverecek

Merhaba.
Aslinda abur cuburu hayatindan cikarman biraz hareket bile yetecektir kilolarin gitmesine.
Gun gun yazarsan evet cok iyi olur dofrularini yanlislarini analiz edersin. Takip edicem seni :)
Kolay gelsin.

Merhaba.
Aslinda abur cuburu hayatindan cikarman biraz hareket bile yetecektir kilolarin gitmesine.
Gun gun yazarsan evet cok iyi olur dofrularini yanlislarini analiz edersin. Takip edicem seni :)
Kolay gelsin.
Evet bende buraya yazarak motive olabileceğimi düşünüyorum☺️ Çok teşekkürler

Helloooo bugun geç uayndim 11gbi ve 12 de kahvaltimi yaptım.
Kahvalti da 3yumurta,biber,domates,peynirli omlet yaptım ama çeyreğini yedim Yaninada 2zeytin ve yeşil çay

Merhaba canım günlüğün hayırlı olsun başarılar diliyorum.inşallah istediğin kiloya ulaşırsın istediğin zaman çok kolay aslında,irade göstermen gerekiyor

Merhaba canım günlüğün hayırlı olsun başarılar diliyorum.inşallah istediğin kiloya ulaşırsın istediğin zaman çok kolay aslında,irade göstermen gerekiyor
Çok teşekkür ediyorum :) irademe sahip çıkmada zorlanıyorum ama başarabilirim inş ;)

Öğlen: mercimekli sıkma ve salta

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    76,7 KB · Görüntüleme: 113
Akşam: mercimekli sıkma ve ayran
Saat 21.00: 1tane portakal ve dayanamayıp bir ısırık lokum :)

Evet dün yazmayı unutmuşumm ama neden çünkü sınav sonucum açıklandı ve onun heyecanından akıl fln kalmadı bende ama bugun sabah tartışdım 63.9 çıktım

Güya diyet günlüğü açtım ama doğru düzgün yazmadım hiç.sınav sonucum açıklandı kendimi ona kaptırdım resmen tercih işleri falan onlarla uğraşıcam bir süre. Evett diyet ne alemde peki
Aslında iyi gidiodu ama bgn bozdum sanki Kocaman bir çikolata yedim fln iyice moralim bozuldu... Ama yarın devam edicem pes etmek yok
Güncel kilom :63.9

Yine bir diyete başladm ve devamını getiremedim bu başlık da böyle kaldı Bu aralar baya stresli bir dönem yaşadım ve diyete konsantre olamadım,ihmal ettim burayı. Yaklaşk 1ay sonra işe başlicam ve şişman olarak başlamak istemiyorum. O yüzden yeni yılda 01.01.2016 da diyete başlıcam ve bu sefer vericem 4-5kilo.arkadaşımla da anlaştık başlıcaz beraber ve buraya rapor edicem. Benimle beraber zayıflamak isterseniz,birbirimize destek olalım derseniz bekliyorum sizleri de yeni yılın ilk gününde ✌️

Back