Diyet yapmak istiyorum ama...

acemiprenses15

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2009
42
0
86
30
Rize
merhaba arkadaşlar öncelikle yanlış yyere konu açtıysam çok özür dilerim.Ben 16 yaşındayım boyum 161 kilom ise 63:1no2:acil kilo vermem lazım isveç diyetini yapmak istiyorum ama açıkçası korkuyorum.Çünkü çevremde başta ailem olmak üzere kilo verince yanakların çöker suratın çirkinleşir boyun kısa kalır bayılırsın dediler(anneme isveç diyet listesini gösterdiğimde)ben de sizden düşüncelerinizi istiyorum kilo verdikten sonra böyle bir sorun yaşadınız mı ya da yaşayabilirmyiz vucudumu kurtarayım derken yüzümden olmak istemiyorum:çok üzgünüm:1bu ayın sonuna kadar 5 kilo vermem lazım en az eğer uygun diyetler varsa sölerseniz çok sevinirim:1hug:vereceğiniz her cevap için şimdiden teşekkürler:1hug:

Canım senin hiçbir diyeti yapmaman lazım bence. Gelişme çağındasın 18yaştan önce önermiyorlar. İsveç diyeti bildiğim kadarıyla ağır bir diyet. her şeyden az az yiyerek, 3 ana, 3 ara öğün yaparak ve sporla vermelisin.
Yüzünün küçülmesi ise herkeste olmayabilir olabilir de. Yapıya bağlı.

acemi prenses ah keşke bende 16 yaşında olsam ve 5 kilo fazlam olsa :)
senin metobolizman zaten benim 2 katım çalışıyordur (ben 30 yaşımdayım)
hatırlıyorumda lisede ben şunu yapardım sabahları 2 dilim ekmek yer öğlen normal yer akşamlarıda ekmeksiz 1 çeşit 1 porsiyon yemek yiyerek 3-4 kilo verirdim.(yada 1 dilim ekmekle 1 kase çorbada yiyebilirsin)
sana tavsiyem az ve sık ye.kolayı çukulatayı pilavı ve makarnayı 1 ay yemezsen 5 kilo çok rahat verirsin çünkü metobolizman bize göre çok hızlı zaten.sonrasındada bu yiyecekleri kontrollü yiyerek kilonu koruyabilirsin.kendini çok sıkma gelişme çağındasın daha :dance:

bence gelişme döneminde diyet yapman çok sakıncalı canım.helede katı diyetleri asla önermem size.bazı insanların evet yüzüde zayıflıyo kilo verince ama senin bunları düşünmen için çok erken.biraz yemene dikkat et yavaş yavaş verirsin zaten

o kadar sıkı bi diyete girme kilo veriyim derken sağlıgından olursun ben çok kiloluydum izlanda yosunu iceland moss diye bi hap kullanıyorum şuan metabolizmamı çok hızlı çalıştırdıgı için kolay kilo vveriyorum sana da öneririm çokta sıkı bi diyete gerek kalmıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…