Diyet yapıp kilo veremiyorum

gardenya02

Sevgidolu
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
226
0
96
Konya
Ben ne kadar diyet yapsam kilo vermek yerine alıyorum.yerimseniben
Geçenlerde Derya Baykalı izliyordum ve YORK testi diye bir test varmış bizim bazı kilo verdiriyor dediğimiz şeyler bize kilo verdirmiyor aldırıyormuş.Hatta programdaki doktor ben diyetimde maydanoz yemiyorum çünkü kilo verdirmek yerine bana aldırıyor dedi.Benim çok ama çok dikkatimi çekti.....Şu anda bu test İstanbulda yapılıyormuş fiyatıda 500 ila 800 arası bişeymiş .
Benim ilgimi çekti bende sizlerle paylaşmak istedim
Bu test hakkında geniş bilgisi olan arkadaşlara sesleniyorum bizleride bilgilendirin lütfena.s ,benden bukadar:sm_confused:

canımcım anlıorm seni. kesinlikle diyet psikolojisi daha çok acıktırıyo insanı.
bence şöyle yap :
1.diyet psikolojisinden kurtul,
2. kısıtlama yapma,
3. acıkmadan yeme bence en önemli faktör bu,
4. yemeğin tadını çıkara çıkara ye,iyice çiğne,YUTMA !
5.vücudunun sesini dinle,doyduğunu hissetmeye başladıysan mideni daha fazla şişirme.sonra pişman olup bi daha bu kadar yemicem dememek için :)

belki bunları yazması kolay ama gel de uygula diyebilirsin ama uygulamak da oldukça kolay. tek mesele vücudunu dinlemekte. ama baktın karnından sesler gelio hemen yemek yeme,1 bardak su içip bekle. sesler geçmiosa ozmn yemek yiyebilirsin.

umarım işine yarar uygularsan.. sevgilerle

canımcım anlıorm seni. kesinlikle diyet psikolojisi daha çok acıktırıyo insanı.
bence şöyle yap :
1.diyet psikolojisinden kurtul,
2. kısıtlama yapma,
3. acıkmadan yeme bence en önemli faktör bu,
4. yemeğin tadını çıkara çıkara ye,iyice çiğne,YUTMA !
5.vücudunun sesini dinle,doyduğunu hissetmeye başladıysan mideni daha fazla şişirme.sonra pişman olup bi daha bu kadar yemicem dememek için :)

belki bunları yazması kolay ama gel de uygula diyebilirsin ama uygulamak da oldukça kolay. tek mesele vücudunu dinlemekte. ama baktın karnından sesler gelio hemen yemek yeme,1 bardak su içip bekle. sesler geçmiosa ozmn yemek yiyebilirsin.

umarım işine yarar uygularsan.. sevgilerle
bilgilendirmen için teşekkür ederima.s

Back