• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet yaparken küp şekerden vazgeçemeyenlere öneri

almagester06

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
1.606
16
358
Ankara
kızlar ben çaya çok şeker atarım ve diyette beni mahveder. tatlandırıcıda kullanamam tadı iğrenç.kafamçokkarıştı çayı falan berbat yapar.dün migrosta gezerken esmer şeker gördüm böyle küp küp.TAKİTA FORM KÜP adı. %50 az daha kalorili. bir tanesi iki küp şeker tadına eşit ve 8 kcal bir tanesi ben ufacık bardağa 4 şeker atan biri olarak koca kupaya bir tane atıyorum tadı güzel ve tatlandırıcı tadı yok. çookkk memnunum iyiki almışım
takitatozformkupsiyahjq9.jpg

hem çay içerek karnım tok kalıyor. hemde az kalori alıyorum.

ben sanpa kullanıyorum tadlandırıcı ve ona alıştım şimdi normal şeker çok tadsız geliyo.onu da deneyebilirsin o da nutrasweetin yani esmer şekerle sanpa aynı firma.

en isi şekersize alıştrmak bünyeyii bende şekersizz içemem sanırdım ama beyninize hükmeder birazda damak zevkinden mahrum bırakırsanızz karlı siz çıkacaksınızz hemde uzun vadade yerimseniben

bende takita 650 lik tablet kullanıyorum ama tadı çok az fincana 2tane atmak zorunda kalıyorum daha önce splenda kullanıyodum hem tadı çok güzeldi hemde 1 tanesi 1 fincana yetiyordu ama 100lük fiyatı 13 tl çok pahalıya mal olduğu için bıraktım inşallah takita tablete alışırım.

en isi şekersize alıştrmak bünyeyii bende şekersizz içemem sanırdım ama beyninize hükmeder birazda damak zevkinden mahrum bırakırsanızz karlı siz çıkacaksınızz hemde uzun vadade yerimseniben

bende şekersiz içemem sanıyordum ama alışınca içmeye basladım (:

aynen ben de şekersiz içmeye alıştım

1 fincana 3 adet atıyordum dozu düşüre düşüre şimdi hiç atmıyorum:=)))

çok zor değil kızlar inanın insan isteyince nelere alışmıyorki ben yıllardır çay kahve vs şekersiz içerim buna öyle alışmışımki toplum içindeykende herkes öyle içiyor zannediyorum

Ben kendimi yeşil çaya alıştırdım 2 yıldır kahvaltılarda ve gün içinde her çay istediğimde 1 bardak yeşil çay içiyorum.Şekersiz.Hem cok faydalı bir alıskanlık oldu.Ayrıca eskiden cayı 3 şekerli içip sonrasında su içsem yarıyor hiçbir şey yemiyorum kilo alıyorum derdim.Şimdi ise boş kalorilerdense(waffle,cips,halley bağımlısıydım ve bunların 100 gramı 550 kalori yani şimdiki kahvaltım ve ara öğünümün toplamı kadar) sevdiğim yiyeceklere kalori ayırıyorum(mantı su böreği:))..Çok memnunum..2 şeker bir dilim ekmek kadar kalorili..Onun yerine makarna yerim:)

Back