• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet yaparken anksiyetenin azması

Miliemilie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2019
148
167
53
35
Ne zaman diyet yapsam ruh sağlığım bozuluyor. Öyle abartılı şok diyetler de yapmıyorum. Diyetisyene gitmiştim 4 yıl önce. Aynı listeyi uyguluyorum kilo alınca. Fakat o kadar gergin ve takıntılı oluyorum ki anlatamam. Zaten okb hastasıyım ama normalde o kadar takmayacağım şeylere takılmaya başlıyorum. Diyet yapmayayım desem okb için kullandigim ilaç (lustral) acayip iştah açıyor ve kilo aldım bayağı. Bi önerisi olan var mı?

Diyete girdim diyet yapiyorim diye dusunmeseniz? Zihninizde saglikli besleniyorum diye kodlama yaparsaniz isiniz kolaylasabilir. Mesela patates kizartmasi yemiyorum neden sagliksiz. Bol salata yiyorum bol su iciyorum cunku hucrelerim yenilensin diye gibi dusunebilirsiniz.

O ilaç yüzünden 17 kilo vermişken 16 si geri geldi şuan 10 kilosu gitti kaldı gerisi ben birden kestim ama sen sakın öyle yapma

Ben kilo aldıkça daha çok psikolojim bozuldu bu sebeple anı kararla bıraktım tabi uzun süre etkilerini taşıdım anı bırakmanın sen doktoruna danış o doğru yolu gösterecektir

Canım cok şaşırdım şuan aynı durumu bende yaşıyorum ve yalnız değilmişim.. çözümü katı diyet uygulamamakta buldum.. çünkü anksiyetemiz olduğu için strese gelemiyoruz ve yememeliyim dedikce anksiyete tavan yapıyor

Lustral kilo yapmıoki arkadaşlar.Ben defalarca sordum.Bütün antidepresanlaren fazla 3 kilo aldırıyor.Diğer aldımız kilolar iştahımızla ilgili.

Back
X