• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet yapamıyorum. Moralim çok bozuk. Yardııııım!!!

LadyBrietta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2016
37
18
38
Eskiden en azından 1 ay götürebildiğim diyetler yapıyordum. Şimdi 90 kiloyum. Her sabah diyet yapıcam diye başlayıp öğleden sonra kendimi yememem gereken şeyler yerken buluyorum. Bir kaç aydır durum bu. Ağlayacak hale geldim. Bir kaç gün dayansam alışacağım,biliyorum. Ama bir gün bile dayanamıyorum. Nolur bana bir yol gösterin. Bir yönteme veya fikire ihtiyacım var.

Eskiden en azından 1 ay götürebildiğim diyetler yapıyordum. Şimdi 90 kiloyum. Her sabah diyet yapıcam diye başlayıp öğleden sonra kendimi yememem gereken şeyler yerken buluyorum. Bir kaç aydır durum bu. Ağlayacak hale geldim. Bir kaç gün dayansam alışacağım,biliyorum. Ama bir gün bile dayanamıyorum. Nolur bana bir yol gösterin. Bir yönteme veya fikire ihtiyacım var.
diyet psikolojisinden çık bir kere ne diye kendini psikolojik olarak yıpratıyorsun ki diyet kelimesi bizim dilimiz de cezanın kefaretini ödemek demek zaten :)
onun yerine sağlıklı beslenme kendime, bedenime değer veriyorum iyi bakıyorum tercihlerimi ona göre yapıyorum de
kendi yöntemimi söyleyeyim acıkınca canım ne istiyorsa yerim diyorum kendime de misafirliğe gittiğim yerdekilere de
buna şekerliler, hamur işleri de dahil böylece zihin altıma şu yasak bu yasak algısı oluşturmuyorum nefsimle savaşa girmiyorum çook yorucu çünkü
acıkınca da önce sağlıklı yemeklerimi yiyorum sonra zaten canım abur cubur istemiyor 1 çikolatalı gofreti gözümün önün de 20 gün beklettim canım çektiğin de acıkınca yerim dedim, acıkınca yemeğimi yedim canım istemedi en son oğlumun abur cuburu bitmiş yiyeyim mi dedi ye dedim yine ben yemedim :) şekerli şeylere çok iştahlıysan tarçınlı sütle o isteği bastırabilirsin
zayıflama işi yemekle ilgili değil insanın beynini doğru mesajlarla doldurup inandırmasıyla ilgili bence

diğer kızlar daha güzel yöntemler yazabilir benim fikrim böyle :)

Back