Diyet ve hba1c düzelir mi

Sanem0907

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2017
1.607
737
123
33
Merhaba kızlar doğum yapalı 2 yıl oldu. Gebelıkte sekerım vardı belırtıler dogumdan 1 yıl sonra devam ettıgını farkettım çok sık acıkmak gece agız kurulugu ve acıkınca bayılacak gıbı hıssetmek ve tatlı yıyınce agırlk cokmesı halsızlık oluyordu neyse aclık kan sekerım normaldı aslında ama en son gıttıgımdw aclık sekerımde yukselmıs 110 cıkmıs hba1c degerımde 6.3 cıkmıs yukselmıs şimdi 1 bucuk ay dıyet verdı dıyet ıle cozulur mu sızce ben cok korkuyorum ılac verıcekmıa duzelmezse bu arada da zayıfladım doğum sonrası ama ben oncelıkle emzırmeye baglıyprdum ama sekerden dolayı oldugunu dusunemedım yada belkıse emzırmeden dolayıdır bılmıyorum

diyetle düzelebilir tabii ama egzersiz de çok önemli ve amaç sadece zayıflamak olmamalı, sağlıklı beslenerek zayıflayın, mutlaka spor yapın. benim de insülin direncim vardı şekerin bir önceki hali, diyet ve sporla geçti.

üye olur olmaz aynı gün 3. aynı konunuz. bir defa açarsanız da biz anlıyoruz konuyu zaten. Doktorlara diyetisyenlere danışın, burda peş peşe aynı konuyu açıp durmayın.

üye olur olmaz aynı gün 3. aynı konunuz. bir defa açarsanız da biz anlıyoruz konuyu zaten. Doktorlara diyetisyenlere danışın, burda peş peşe aynı konuyu açıp durmayın.
Gercekten bu kadar kötü olamazsınız ya olmamalı ınsan caresız hıssedıyor olabılırım yalnız hıssedıyor olabılırım bırınden bır destek veya bır umut belkı diyet yaptım duzeldı dıyen bırını gormek duymak ıstıyorum cok yazık ya umarım basınıza gelmez

Diyet verdı doktorum uymaya calısıyorum sekerı ekmegı dırek kestım umarım duzelır

Ayrıca size mı sorucam ya neden bu kadar kötü kalplısınız kı

Benimde yükselmişti doktorun verdiği diyete uyunca 1 ayda normalde dönmüştü

Düzelir merak etmeyin günde en az bir saat yürüyüş yapın diyet gibi düşünmeyin hayatınızı düzenleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…