Merhaba arkadaşlar,öncelikle konuyu jinekoloji de mi diyet bölümünde mi açsam diye çok kararsız kaldım,fakat jinekolji tarafının ciddiye alınması için burda açmayı karara aldım.toplam bir buçuk sene önce sağlıklı bi şekilde 8kg zayıflayıp ideal bir görünüm elde ettim,diyetle beraber hafif spor ve her gün 2-2.5 bardak yeşil çay içdim,şuanda deyim yerindeyse sıfır bedenim ve forumumu korumak için hala her akşam yatmadan yeşil çay içiyorum bunun yanı sıra kırmızı et alımını nerdeyse sıfıra indirdim,ayda bir kez rast gelirse burgerde falan yiyorum ancak.
Sorun şu zayıflamadan önce regl dönemim 4 gün her ayın aynı günleri oluyordu,ve hiç ağrlarım olmuyordu,şimdi yine her şey aynı ağrısız ve yine her ayın aynı günü ama 2 gün oluyor.
Ne düşünüyorsunuz diyet yeşil çay ve kırmızı et kesimim mi azaltdı aybaşı kanamalarımı,bunun bana bi zararı varmı,kırmızı et yemezsem yumurtalıklarımın aktivitesi azalırmı,ilerde bi sorun yaşarmıyım ?yeşil çay içmeyi bırakmalımıyım?
Bu arada 19 yaşında bekar 165 boyunda ve 49 kiloyum
lütfen yardımcı olun,arkadaşlar
Sorun şu zayıflamadan önce regl dönemim 4 gün her ayın aynı günleri oluyordu,ve hiç ağrlarım olmuyordu,şimdi yine her şey aynı ağrısız ve yine her ayın aynı günü ama 2 gün oluyor.
Ne düşünüyorsunuz diyet yeşil çay ve kırmızı et kesimim mi azaltdı aybaşı kanamalarımı,bunun bana bi zararı varmı,kırmızı et yemezsem yumurtalıklarımın aktivitesi azalırmı,ilerde bi sorun yaşarmıyım ?yeşil çay içmeyi bırakmalımıyım?
Bu arada 19 yaşında bekar 165 boyunda ve 49 kiloyum
lütfen yardımcı olun,arkadaşlar