Diyet motivasyon

Sanemm100

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
39
17
38
Kızlar kilom 1.68 boy,82 kilo artık kilo vermek istiyorum bütün hayatımı etkiliyor.düzenli diyet yapsam kilo da veriyorum aslında ama ben de motivasyon eksikliği var.grup kursak kilo vermek isteteyenler olarak ve buradan birbirimize destek olup motivasyon sağlasak nasıl olur.Ben Varım diyenler kimleeer????

Son düzenleme:
Merhaba,

Açıklama gereği "Diyet Grupları" bölümünde yeni bir oluşuma gidilmemektedir:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html
(Destek alarak ve birlikte zayıflamak istiyorsanız linkteki grupları inceleyip, katılımda bulunabilirsiniz.)

Bu nedenle forumda açmış olduğunuz konuyu, içeriğini gözeterek "Diyet Günlükleri" alt forumuna taşıyorum.

Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.

Herkese Merhaba,

Bunca diyet programı, sağlıksız ilaç ve kandırmaca içinde sonunda gerçekten işe yarayan bir sistem buldum. Diyeti bence son zamanlarda gördüğüm en güzel dandik program arkadaşlar. Hem sağlıklı hem kalıcı bir program. Kesinlikle tavsiye ederim.

Diyet Öğün – Öğle ve Akşam
Öğle ve akşam yemeklerinde, yemeklerin yanında yemediğimiz yemekler şu şekildedir:

Patates ve benzeri yiyecekler yenmiyor.

Makarna, pilav, bulgur vb. yiyecekler yenmiyor.

Ekmek, pide vb. yiyecekler yenmiyor.

Yemeğin yanında hiçbir şey içilmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…