• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet listeleri beni geriyo diyenler diyetsizde zayıflayabiliriz diyorum!!!

ydbuge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
1.031
5
66
İstanbul
merhabalar güsel bağyanlarrr:)

diyet yapmak sizide gerginleştiriyomu benim gibi..rejime giriorum dediğim günün akşamına çıkamadım doğru düzgün bu güne kadar :)
2 hafta diyetsiz zayıflamayı denedim ve kilo verdim inanabiliomusunuzzzz...bu sayfayı açma nedenim hep birlikte katı diyetler aşırı yoran egzersizler yapmadan belki daha uzun sürede ama kalıcı zayıflayalım ve bunun için destek amaçlı bildiğimiz zayıflamaya yardımcı yöntemleri deneyerek ve başarılı olduklarımızı paylaşalım!

merhabalar güsel bağyanlarrr:)

diyet yapmak sizide gerginleştiriyomu benim gibi..rejime giriorum dediğim günün akşamına çıkamadım doğru düzgün bu güne kadar :)
2 hafta diyetsiz zayıflamayı denedim ve kilo verdim inanabiliomusunuzzzz...bu sayfayı açma nedenim hep birlikte katı diyetler aşırı yoran egzersizler yapmadan belki daha uzun sürede ama kalıcı zayıflayalım ve bunun için destek amaçlı bildiğimiz zayıflamaya yardımcı yöntemleri deneyerek ve başarılı olduklarımızı paylaşalım!

Aynı sekılde bende dıyet yapmadan verdım :))) 70den 58'e dustum az, az yıyerek ve su içerek herseyden yedım 3 öğün.. :)

2 haftada diyetsiz zayıflama deneyimime gelince:
şöyle yaptım ilk olarak tartıldım 64 kiloydum.Sonra dedimki zayıflamalıyım çünkü 54 kiloyla evlendim 9 ayda 10 kilo aldım ve 1.60 boyum var. yanlarım pörtlemiş durumdaydı kalçamı hiç sormayın selülitlermiii dizlereee kadarrr :)tabi daha bir sene dolmadan bu hale gelince koca çenesinide siz düşünün artık :)kendide 10 kilo aldı aynı benim gibi ama benimki battı kadın olmak zor işte:)
ilk olarak hergün çay kahve içerdim 2 şekerli çayı hayatımdan çıkardım fazladan şeker almamak için..

ikincisi evet istediğim herşeyi yedim ama ekmeksiz doyamayan yemeği ekmeğe katık eden biri olarak ekmeği kesmedim azalttım
2 tabak yemek yiyosam 1 buçuk tabak yedim:)

üçüncü ve bence en çok etki edeni sauna eşofmanım vardı bi köşeye attığım haftada sadece 3 gün birbuçuk saat boyunca giydim ve internetten müzikle hareket videolarını yaptım
sonrada hareketler bitince zaten çok terliodum ama başlamadan elektrikli battaniyeyi evet gülmeyinn:1: battaniyeyi açıodum sporum bitince giriodum battaniyenin içine 10 dk kadar yüksek ısıda yatıodum kalktıımda resmen eşofmanın paçalarından sular dökülüodu :)

kendimi zorlamadım sıkmadım istedimi yedim abur cubura birazcık ara verdim ve sauna eşofman kullanıp hareket yaptım. ama hareketleri sabah aç karnına deilde akşam yemekten 1 saat sonra yaptım ve bu şekilde 10 gün tam olarak yaptım sporuda en fazla 5 defa yapmışımdır 64 kilodan 62.5 e indim:ssz:

10 günde 1.5 kilo size göre nasıl bilmem ama bence diyetsiz çok iyiydi diyetle zor veren ben için :) hadi böyle ufak tefek denenmiş sırlarımızı paylaşalım ve birlikte başlayalım destek olalım kilolarımızdan kurtulalımmmm:):kkk:

ha birde yeşil çay çubuk tarçınlı içiodum hergün bir fincan eklemek istedim bence etkili tokta tutuyor kesinlikleeee

evet ya gerçekten diyetsiz zayıflamanın da bir yolu olmalı bunu başarabilmiş insanlar olmalı diyodum kendi kendime. bu başlığa çok sevindim :D

biraz kilo verdimi görünce salmıştım kendimi şuan tekrar ani bir hırsla zayıflamak istiyorum dedim ve üşenmedim kalktım çorabıma kadar soyundum ve tartıldım :) sonuç 62.8 olmuşum yuvarla deki 63:)
ben şuan başlıyorum bu kiloyla 2 ayda 54 e inmeyi hedefliyorum yeşilçay suyumuda koydum şimdi:)

varmı kızlar benimle başlayan hadi şu üzerimizdeki fazla yağ ve et parçalarından kurtulalım ve mutlu olalımmmmmmm:32::52::21:

Aynı sekılde bende dıyet yapmadan verdım :))) 70den 58'e dustum az, az yıyerek ve su içerek herseyden yedım 3 öğün.. :)

süpersinn ya ne kadar zamanda verdin canım bizle paylaş sırlarını :) çok azimliyim bende vericem bu kiloları

katılıyorum sana bende 64 kiloyum hazirana şöyle 55 kilo girersem mükemmel olucak

hadi o zaman beraber verelim kilolarıııı..dendiğimiz yada öğrendimiz etkili yöntemleri paylaşıp bizde deneyelim ve zayıf çıtır hatunlar olalım tekrar

mesela ben şuan su içmeyi sevmeyen biri olarak kendime tweety li bi şişe edindim doldurdum yanımakoydum arada meşrubat içer gibi azar azar takılıorum :) yeşil çayımda demlenio yarın öbür gün die gün belirleyerek zayıflanmaz bunları okuyup bende yapabilirim diyen herkes anında başlayın derim

şöyle zayıf beni kıskandıracak tarzda vücudu olan bi bayan resmini buzdolabıma yapıştırıcam arkadaşlar:)

birde henüz yeni aldığım ama içinde koca kalça ve basenimle artı nerdeyse elbiseden fışkırcak selülitlerimle mutlu olamadığım ve bir türlü giyemediğim güselim narçiçeği elbisemi salonun kapısına şöyleee bi güsel astım . hep oturduğum kolktuktan direk karşımda ve bana mutfağa gitme beni giycektin unuttunmu dio sanki:) faydalı olcak gibi nasıl sizce iyi yapmışmıyım:1:

hep diyet hep listeler 2 salata 1 domates 1 kibrit kutusu peynir yapamıyorum arkadaş bende yapmadan zayıflamanın yollarını bulurum herşey beyinde biter dimi ama:46:

sabah 11deki kahvaltımdan sonra su ve yeşilçay beni baya tok toktu yahuu az önce ekmezsiz şöle küçük 2 dolma yedim suya devam içmeyi sevmesemde akşama hafif bi menü düşünüorum varmı fikri olan

* 3 parça taze veya kuru zencefil,

* 1 yemek kaşığı bal,

* 1 dal veya rulo tarçın,

* 2 litre su,

* 1 adet iri doğranmış limonun kabuğu.

Taze veya kuru zencefil parçaları ve limon kabuğu suda kaynatılır. İçerisine rulo tarçın atılarak yaklaşık 10 dakika demlenmeye bırakılır. Su ılımaya yakın bal ilave edilir ve karıştırılır. Süzüldükten sonra içime hazırdır. Ara öğünlerin ardından 1’er su bardağı tüketilmesi önerilir.

Zencefilli çay, ayrıca, artirit ağrıları, menstural kramplar, soğuk algınlığı, grip, boğaz ve baş ağrısına da iyi gelir. Yağ yakımını hızlandırır, sindirimi kolaylaştırır, mide bulantısı, gaz ve hazımsızlık şikâyetlerini azaltır.

fase şöyle bir boy fotağrafı koyucam.bu yaz bende zayıflamalıyım.diyetsiz.ama sizin yöntemler bana göre değil.aklımda koşmak var.deli gibi koşmak.çok su içmek.

ha birde diyetisyenlere gidenler sorguya çekilsin.olayın mantığını kavrayalım.hafiyeniz olabilirim.sordum iki kişiye sabah kayısı ve peşinden sıcak su.3 saatte bir bişey ye.öğlen et ye.ikindi küçük bir tost.akşam salata sebze.

Back
X