Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben iki cocuk annesi 30 yasinda bi kadinim, boyum 1.72, ve her hamileligimde 30 ila 35 kilo arasinda kilo aldim ilkinin 20 kilosunu verebildim (yani 51 kiloydum hamile kaldigimda, dogumdan 1 sene sonra 61´e düsebildim ikincisindede 35 kilo aldim ve 35ínide verebildim )simdi ise yine kilo aliyorum 67 oldum bile. Simdi ise bi türlü diyete baslayamiyorum, baslasamda aksami edemiyorum hemen diyetim bozuluyor vede normal yedigimin 2 katini yiyorum Napicam ben sasirdim kaldim spordan desem oda ayni biktim artik diyetten sanki, off deliricem :18: ne yapayim akil verin 1 senedir her pazartesi diyetteyim kesin bu sefer olacak diyorum ama maglesef durum vahim beynim sanki daha cok yemelisin komutu veriyor ellerim titriyor bayilicam saniyorum , arkadaslarim bile dalga geciyor "bakalim kac saat sürecek :))" diyorlar. Kendimi hep zayif hayal ediyorum kiyafetlerim artik son deminde patladi patliycak, yenilerini alirsam sanki bidaha kilo veremem gibi geliyo :85: YARDIM EDIN....
Kader arkadaşım:) Bende senin gibi 1.5 senedir sürekli diyete giriyorum ama 1 haftadan sonra dayanamıyorum... 80'liyim ve ilk doğumumu 2008 de yaptım.Hamilelikte 26 kilo aldım 31 kilo verdim.Şuan 65 66 arası gidip geliyorum fakat ideal kilom 58 60 arası..Yani o 8 kilo mümkün değil verilmiyor..Bazen kendime kızıyorum 30 kiloyu verdinde 8 kiloyu veremiyorsun diye.. Bugün diyetisyene gittim görüşmeye 4 aylık diyet+mezoterapi+korboksiterapi önerdi bana..2 ayda inanılmaz sonuç alırsınız dedi.Ama cesaret edemiyorum çünkü devamsızlıktan korkuyorum.. Bende senin kadar çaresizim inan hiç birşey beni motive etmiyor malesef
Kader arkadaşım:) Bende senin gibi 1.5 senedir sürekli diyete giriyorum ama 1 haftadan sonra dayanamıyorum... 80'liyim ve ilk doğumumu 2008 de yaptım.Hamilelikte 26 kilo aldım 31 kilo verdim.Şuan 65 66 arası gidip geliyorum fakat ideal kilom 58 60 arası..Yani o 8 kilo mümkün değil verilmiyor..Bazen kendime kızıyorum 30 kiloyu verdinde 8 kiloyu veremiyorsun diye.. Bugün diyetisyene gittim görüşmeye 4 aylık diyet+mezoterapi+korboksiterapi önerdi bana..2 ayda inanılmaz sonuç alırsınız dedi.Ama cesaret edemiyorum çünkü devamsızlıktan korkuyorum.. Bende senin kadar çaresizim inan hiç birşey beni motive etmiyor malesef
evet ya arkadasim aynaya baktigim zaman kendime inanamiyorum ben böylemi olcaktim diye cok moralim bozuluyor cook, ama icimden hep su ses geliyo sanki bi mucize olacak kafama bi dank edecek bigün vericem diyorum ahh ahh