- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.231
-
- Konu Sahibi LadyInGray
- #2.741
Günaydın canımBenim dünkü menüm haşlanmış kuru patlıcan yopurtlaması keten tohumlu yanında 2 kayısı bahçeden akşam kuru fasulye,salata ve turşu
Gün kurusu olsaydı evde canım olabilirdiHurma yeseydin canım tatlı isteğini keserdi
tarif var mı sende?Bugün niyeyse ev yapımı bounty istedi canım
afiyet olsun güzel olmuş.Benim dünkü menüm haşlanmış kuru patlıcan yopurtlaması keten tohumlu yanında 2 kayısı bahçeden akşam kuru fasulye,salata ve turşu
evet canım iyi olur. bitteri çok yiyorsun çünkü.Kızlar yarın den itibaren bu biter çılgınlığına son veriyorum
koyun yoğurdu mayaladim dün
koyun yoğurdu & keten tohumu takilacagim artık
Sağol CanımGünaydın canım
Kuru patlıcani bende seviyorum afiyet sifa olsun
Çok severim çiğ kabak salatasını afiyet olsun canımsabah 09.45
5 ceviz
7 çiğ badem
6 çiğ kaju fıstığı
öğlen 12.30
7 top peynir
10 zeytin
domates acur
20 çiğ fındık
akşam 19.00
istiridye mantarlı köy tavuğu
4 yk yoğurtlu cevizli çiğ kabak salatası
biraz domates marul salatası
yatana kadar su 2,5 lt yi geçer
Ben de öyle yapıyorum koyun yoğurdu, keten tohumu ve toz biber Harika oluyorKızlar yarın den itibaren bu biter çılgınlığına son veriyorum
koyun yoğurdu mayaladim dün
koyun yoğurdu & keten tohumu takilacagim artık
Kızlar senin bitterİyi akşamlar kızlar benim menüm şöyle oldu
Sahur
- 125 gr füme alabalık
- 35 gr bitter 85% lik
İftar
- 2 haşlanmış yumurta
- domates çorbası
- yeşillik
- biber turşusu
saol canım. kabak çiğ olduğu için de çok tok tutuyor.Çok severim çiğ kabak salatasını afiyet olsun canım
çok beğendimBenim menüm kahvaltıda avokado yanında yoğurtlu kayısı aradan 5 saat geçince keten tohumlu yoğurt akşam kuru fasulye, turşu ve salata
inşallah canım.Yarından itibaren bir elemanım geliyor kızlar biraz rahatlarım umarım
denemek lazım. ama biz yoğurdu evde yapıyoruz hazır almıyoruzBen de öyle yapıyorum koyun yoğurdu, keten tohumu ve toz biber Harika oluyor
evet yaz meyvelerini çok seviyorum dayanamıyorum. şu an dolapta kesilmiş kavun var. canım istiyor ama elim değerse çok yerim. o yüzden almadım. belki sabah azcık yerim.Kızlar senin bitter60kiloyum meyvesi benimde şu ekmek maceramız bitmeyecek ya kızlar bir son verelim
Yok canım internetten bakıp yapacaktım hazır bounty i görünce evdetarif var mı sende?
afiyet olsun güzel olmuş.
evet canım iyi olur. bitteri çok yiyorsun çünkü.
İnşallah canım yaYarından itibaren bir elemanım geliyor kızlar biraz rahatlarım umarım
İnşallah canım gönlüne göre bulursunİnşallah canım ya
Ben de çalıştığım şehirden ev bakmaya başladım ..
Evet canım yarından itibaren firene basıyorum bayramda yerim artık bitteriKızlar senin bitter60kiloyum meyvesi benimde şu ekmek maceramız bitmeyecek ya kızlar bir son verelim