- Konu Sahibi kartalicem
-
daha baslamadim insallah yarn.. beraber basliyabilirz...diyet kardesligi mi diyorlartakipçinim cnm keşke bende başlayabilsemmm
Sagol canim benim.Daha formu gezmeye zamanim olmadi.yarn aksam mutlaka senin topigne ugriyacam...başarılar canım(bende alt topiclerden:80:)
daha baslamadim insallah yarn.. beraber basliyabilirz...diyet kardesligi mi diyorlarherneyse iste... hem birbirmize destekde cikmis oluruz...
Sagol canim benim.Daha formu gezmeye zamanim olmadi.yarn aksam mutlaka senin topigne ugriyacam...
Insallah hepberaber ideal kilomuza kavusuruz
Sagol canim benim.Hayırlı olsun canım diyetin. :81: Ama çok az yemişsin sanki.Yada bana mı öyle geliyor acaba?
Kepekli sandiviç&tost götürebilirsin canım.Ayranla falan yersin.Kahvaltı yapman metabolizmanı dinamikleştirmekte çok önemli elbet birşeyler at agzına canım.Boş geçme
iiii yarin öyle yapaym ozamanumarim ise yarar canim...
Yarar yarar canım merak etme.Diyette çok önemli olan noktalardan biri bu.2-3 saatte bir agzına bir şey atıcaksın.Benim listemi paylaşınca sen onu kendi kilona göre şekillendirirsin istersen canım
iiii yarin öyle yapaym ozamanumarim ise yarar canim...
Ben ole yapıyorum cnm aksamdan yarım yaglı beyaz beynırle kepeklı sand vapıyorum yanınada domatez salatalık alıyorum butun ıs yerınde onları dogruyorum sand. beraber yıyorum ve bayada tok tutuyor.Şimdi yaza gırıyoruz domates salatalıkta bol mıs gıbı walla tavsıye ederım.
Bugün yaptim götürdm cnm gercekten ii geldi ama anca arada yedim .. zamanim yoktu
Diyeti bi güzel bozdum... bugn bir büyük pizza cikolataoxx herseyi yedim salak gibi -.-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?