Diyet Günlügm

kartalicem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
15
0
36
Almanya
Ben Almanyada yasayan 18 yasnda ögrenci bir genc kizim.
16-17 yasmda kilom , fizgm herseyim yerindeydi 50 kiloydum.Ve herkes fizigme bayilirdi.Sürekli spor yapan birydm haftada en az 2 kez yüzmeye giderdim vs.
sene basinda tatilden sonra okul,dersahneye felan filanla ugrasrken sporu ihmal ettim.hic spor yapmadim.Ve benim gibi 24 saat yemek yiyen biri icin bu cok kötü oldu. Tam 67.9 kiloya cikdim.inanabiliyormusun 18 kilo aldim 1 sene icerisinde.Tabi en büyük nedenlerinden biride sürekli misafirin gelmesi annemin tatli,bogaca,yemek felan filan yapmasi oldu.
Hic kiloma kafam takilmadi.Ama birgün sevgilimin yakinda annem gibi olacaksin lafi kilo vermek zorunda oldgmun farkna varmama yol acti. (Annesi var bi 150 kilo -.- )

Hicbirsey yemiyerek 61.7 kiloya indim.Sinavlar baslayincai 63.9 kilo oldum malesef.Neyseki 2 kilodan fazla almadim.Yarindan itibaren rejime basliyacam ve aksamlari gün boyunca ne yedim sizinle paylasacagm.Umarim sizler bana bende sizlere yardmci olabilirm.
Temmuza kadar basaracagma eminim :97:

Baslangic kilom 63.9-27.Mart

takipçinim cnm keşke bende başlayabilsemmm
daha baslamadim insallah yarn.. beraber basliyabilirz...diyet kardesligi mi diyorlar herneyse iste... hem birbirmize destekde cikmis oluruz...

başarılar canım (bende alt topiclerden:80:)
Sagol canim benim.Daha formu gezmeye zamanim olmadi.yarn aksam mutlaka senin topigne ugriyacam...

Insallah hepberaber ideal kilomuza kavusuruz

inşallah canım inşallah:81:

Evet arkadaslar bugun diyetime basladim.
Sabah tartildgmda 63,4 kiloydum. Ve haftaya kadar hic tartilmiyacagm insallah .

Sabah:1 siyah erik
Ara:1 siyah erik
Ögle:1 porsiyon dondurma ve 1 elma.
Ara:1 kurabiye
Aksam: 1 kase peynirli brokoli 1 dilim kepekli ekmek.

Gün boyunca 2 litrede su ictm.Umarim ise yarar

Hayırlı olsun canım diyetin. :81: Ama çok az yemişsin sanki.Yada bana mı öyle geliyor acaba?

Hayırlı olsun canım diyetin. :81: Ama çok az yemişsin sanki.Yada bana mı öyle geliyor acaba?
Sagol canim benim.
ya aslnda ben hic kahvalti yapmiyorum.. sabahlari migdeme bisey girmiyor... ama zorladgm icin anca onlari yiye bildm... kilo almamin tek nedeni ztn sürekli ekmek yemek.. ekmegi kesince yiyecek bise kalmiyor aslnda kahvalti ve ögle yemegnde az yemism sadece.... nedenide okulda olmam .. saat 4,5da geliyorum malesef eve... eee götrcekk bise yok corba götüremem ya okula.... bu yüzden anca böyle :S

bence bi doktorla başla hem testlerin yapılmış olur hemde bilinçli bi şekilde devam edersin yaşına göre yediklerin çok az dengesiz bi kilo veriş olur bu moralini bozmak için söylemiyorum sakın yanlış anlama
inş istediğin kiloya ulaşırsın

Kepekli sandiviç&tost götürebilirsin canım.Ayranla falan yersin.Kahvaltı yapman metabolizmanı dinamikleştirmekte çok önemli elbet birşeyler at agzına canım.Boş geçme

iiii yarin öyle yapaym ozaman umarim ise yarar canim...

Ben ole yapıyorum cnm aksamdan yarım yaglı beyaz beynırle kepeklı sand vapıyorum yanınada domatez salatalık alıyorum butun ıs yerınde onları dogruyorum sand. beraber yıyorum ve bayada tok tutuyor.Şimdi yaza gırıyoruz domates salatalıkta bol mıs gıbı walla tavsıye ederım.

Bugün yaptim götürdm cnm gercekten ii geldi ama anca arada yedim .. zamanim yoktu

dun cok kacirdigim icin bende bugun sadece nerdeyse suyla karnimi doyuruyorum bide elma ve yesil cayyyyyyyyyyyyyyyyyygitsin yaaaaagggggggggggglaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr

Diyeti bi güzel bozdum... bugn bir büyük pizza cikolata oxx herseyi yedim salak gibi -.-

OOOOooooHHHHhhh yarasın valla olsada yesek Ama sıkma canını bıızm ısımız bu deılmı bozdun yarın gene baslarsın.Üzülme bı pızza senden kıymetlımı :10:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…