- 17 Haziran 2016
- 730
- 1.264
- 32
-
- Konu Sahibi beybigirll
İns istediğin kiloya gelirsin keisnlikle teşvik edici oluyor böyle durumlar ben aynı bulunduğum yerde biriyle devam ediyordum diyet arkadaşlığına çocuklar vs uyulmuyor zor oluyor ..merhaba arkadaşlar. zayıflamak istiyorum ama bunu tek başıma yapamıyorum benimle birlikte zayıflamak isteyen varsa bana eşlik etmek isteyen mesaj atabilir. farklı bi uygulama üzerinden grup oluşturmak istiyorum burdan bildirimler geç geliyo takip edemiyorum. katılmak isteyen yazarsa özelden dönüş sağlıycam. umarım katılım olur güzel bi grup oluşturabiliriz.
yok bi çok kez yaptım ama hedefe ulaşamadım malesefİns istediğin kiloya gelirsin keisnlikle teşvik edici oluyor böyle durumlar ben aynı bulunduğum yerde biriyle devam ediyordum diyet arkadaşlığına çocuklar vs uyulmuyor zor oluyor ..ilk defa mi diyet yapacaksınız ??
İstikrar önemli .. bir salinca ipin ucunu toparlaması zor oluyor ..yok bi çok kez yaptım ama hedefe ulaşamadım malesef
AYNEN ONDAN TOPARLAMAYA ÇALIŞIYORUM ŞUAN BENDEİstikrar önemli .. bir salinca ipin ucunu toparlaması zor oluyor ..
Grubunuz varmı hala bende kilo vermek istiyorumgrubuma katılmak isteyen kızlar bana yazabilirler
Evet bencede kalabalık olduğunda çok kargaşa oluyo grupta kim ne yemiş ne spor yapmış belli olmuyo ideali en fazla 10 kişi fazla olunca karışıyor hersey3-5 kişi bile yeterli grup için. Zaten kalabalık gruplarda sadece geyik yapıyorlar. Gerçekten bize iyi bı grup lazım. 10 kg var. Yapıştı gitmio
Bende katılmak istiyorumgrubuma katılmak isteyen kızlar bana yazabilirler
bende katılmak ıstoyorummerhaba arkadaşlar. zayıflamak istiyorum ama bunu tek başıma yapamıyorum benimle birlikte zayıflamak isteyen varsa bana eşlik etmek isteyen mesaj atabilir. farklı bi uygulama üzerinden grup oluşturmak istiyorum burdan bildirimler geç geliyo takip edemiyorum. katılmak isteyen yazarsa özelden dönüş sağlıycam. umarım katılım olur güzel bi grup oluşturabiliriz.