• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet deneyimim

ALTEFRAU

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
1
0
6
İzmir
Geçen yıl bu zamanlar 96 kilo idim.Kendimce İnternetten öğrenerek yaptığım diyetler ve de spor fayda sağlamıyordu.Mart ayında İzmir de gittiğim bir Endokrin uzmanı İnsülin direncim olduğunu tesbit etti.Verdiği bence hiç de ağır olmayan diyet listeleri ve kontrollerle bu gün 75 kiloya düştüm.Eskiden 48 beden giysilere zor girerken bu gün 42 beden rahat rahat oluyor.Mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim.ŞİŞMANLIK KADER DEĞİL arkadaşlar.

Merak ettiğim Endokrinoloji Uzmanına ne diye gidilir.Şişmanım kilo veremiyorum diye mi yoksa sürekli kilo alıp veriyorum acaba hormonlar yüzünden mi veremiyorum tahlil yapabilir miyiz diye mi demeliyiz ? Ben de hep düşünüyorum.İlk doğumda 36 kg aldım 1 yıl 102 kilo olarak gezdim sonra 28 kilo verdim 2,5 ayda ama hepsini hemen aldım.O yüzden ben de düşünüyordum sürekli al-ver bıktım.Ne kadar süre içersinde verdiniz ? Bu arada tebrik ederim.

Back