• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet arkadaşı arıyoruuum

nevrakrt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
3
0
1
Ankara
Ben 16 yaşındayım ve kilomla büyük sıkıntım var. Boyumu tam bilmiyorum ama 61 kiloyum ve bu beni deli ediyor. Eğer bu kilolarda olan birileri varsa onla diyete girmeyi çok isterim tek başıma yapamıyorum :(

Ben 16 yaşındayım ve kilomla büyük sıkıntım var. Boyumu tam bilmiyorum ama 61 kiloyum ve bu beni deli ediyor. Eğer bu kilolarda olan birileri varsa onla diyete girmeyi çok isterim tek başıma yapamıyorum :(

bende seninle aynı durumdayım ama yemek yemeyi çok seviyorum:(

ayrıca ekmeği biraz kestim çok yiyordum aç karna sabah akşam çörek otu çiğnemedden bol suyla yuttum, doğadan form çayı içtim kahvaltıda ve ara öğünlere, tabağımı küçülttüm, selülitlerim için lahana ve maydonuzu kaynatıp içtim, ebru şallı basen ve göbek incceltme videosu var 15 dklık onu yaptım fırsat buldukça yürüdüm anca eski pantalonlarıma giriyorum

bende o kilodayım ve çok sinir bozucu 54 olmak istiyorum :43:

'' nevrakrt kullanıcısından alıntı

Bende o kilolardayım ve denemediğim diyet kalmadı yok olmuyo yani artık sıkıldım, beraber başlıyalım bence de :) ayrıca yiyip de kilo alamayanları feci kıskanıyorum :3::3:

Ben de 15 yaşındayım boyum 160 kilolmda 60 ben de başlamak istiyorum ya 50 kilo olsam çok güzel olacak ben de sizdeniim

Benimde aynı sorunum var kızlar. Yemek yemeyi çok seviyorum ama artık kararlıyım yememeye. 16 kilo fazlam var. Resmen aynalara küstüm kendimi çok mutsuz hissediyorum. Desteğe, arkadaşa ihtiyacım var.. :10: :65:

tatlım bende 18 yaşındayım 2 aydır diyetteyim 5 kilocuk verebildim diyet yapan insanlarla konuşmak beni çok motive ediyor burda diyet yapan insanların tavsiyeleriyle birbirimize destek olabiliriz

'' nevrakrt kullanıcısından alıntı

Bende o kilolardayım ve denemediğim diyet kalmadı yok olmuyo yani artık sıkıldım, beraber başlıyalım bence de :) ayrıca yiyip de kilo alamayanları feci kıskanıyorum :3::3:

hele ben o yiyipte kilo alamayan insanları nasıl dövmek istiyorum anlatamam. ne kadar az yesemde kiloluyum spor yapmadan olmuyor

Kızlar eğer çevrenizde ya da siz yaptığınız ve fayda gördüğünüz bi diyet varsa buraya yazın hep beraber başlayalım destek olalım birbirimize

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tatlım mesaj sayım çok olmadığı için mesaj atamadım. birlikte diyet yapabiliriz birlikte aynı şeyleri yiyip bi haftanın sonunda kaç kilo verdiğimizi birbirimize yazarsak çok iyi motive olabiliriz

kızlar o halde diyete başlıyoruz ben zaten bi haftadır diyetteyim bir buçuk kilo verdim umarım istediğim kiloya inerim

Banada böyle bi arkadaş lazımda ;)

O zaman hep beraber giriyoruz diyete senin yaptığın diyet neydi

Slm arkadaslar ben 30 yasindayim bende kilo vermek istiyorum daha baslamadim ama dr ibrahim saracoglunun lahana kürü var onu yapicam insallah

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

ben günde iki öğün yiyorum sabah saat 8 de 1 haşlanmış yumurta domates salatalık ve peynir yiyorum hiç ekmek yemiyorum saat 3 gibide son öğünümü yiyorum yine ekmeksiz çok acıkırsamda nescafe içiyorum 2 ayda 6 kilo verdim e tabi bide spor var. siz neler yapıyosunuz

Back
X