Kuzular merhabalar. Lise zamanımdan beri ilk defa bu kadar kilo aldığım bir döneme girdim. Artık göbeğimin kat katlığından iz kalmış durumda siz düşünün. Eskiden çok hızlı kilo verip alabilen bir insandım. Şimdi hızlı kilo alıyorum fakat veremiyorum. Ama yarından itibaren bunun için uğraşacağım. 50 gün vaktim var İngiltere’ye gideceğim o güne kadar 10 kg vermek istiyorum. Öğrenciyim çoğu zamanım okulda geçiyor. Önerebileceğiniz bir diyet varsa denediğiniz işe yarayan yazarsanız çok sevinirim. Öpüyorummm
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Diyet arkadaşı arıyorum :))
- Konu Sahibi Lunana
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhabaaaaa :) var var benim var. Karbonhidrat diyetini araştırın lütfen.. hatta konu bile açtım günlük yediklerimi yazıyorum, aşırı sağlıklı bi diyet olarak görüyorum, çünkü doktorlar bile sayfalarında bu diyetin faydalarından bahsetmiş. İstenilen kiloya ulaştıktan sonra da tamamen sağlıklı beslenme :) bence denemenizde fayda var.
Merhabaaaaa :) var var benim var. Karbonhidrat diyetini araştırın lütfen.. hatta konu bile açtım günlük yediklerimi yazıyorum, aşırı sağlıklı bi diyet olarak görüyorum, çünkü doktorlar bile sayfalarında bu diyetin faydalarından bahsetmiş. İstenilen kiloya ulaştıktan sonra da tamamen sağlıklı beslenme :) bence denemenizde fayda var.
[/Qt
Ben daha çok yeni :) geçen çarşamba başladım, 4 tam gün uyguladım ilk 3 günde 4 kilo verdim ama sonrasında regl olduğum için moralim bozulmasın diye tartılmıyorum ama sanki 10 kilo vermişim gibi ince duruyorum abartmıyorum. Birde o diyeti uygulayanlar hep kabızlık sorunu çektiklerini söylemişler ben asla yaşamadım çünkü günde 3 lt aşkın su içiyorum.. gayette tok geziyorum, saat 10.30 gibi kahvaltı yaptım, sanki yarım saat önce yapmışım gibi tokum. Akşam 6 gibi de yemeğimi yerim oh mis :)Teşekküüür ederim sanırım düşük karbonhidratlı diyet diye geçiyor değil mi bir de siz ne zamandır yapıyorsunuz ve kaç kilo verdiniz total
Yaaa sizin yaptıklarınızı takip etmek istiyorum gün gün yazıyorum demiştiniz linkini atabilir misiniz acaba sizle eş zamanlı yapayımmmmBen daha çok yeni :) geçen çarşamba başladım, 4 tam gün uyguladım ilk 3 günde 4 kilo verdim ama sonrasında regl olduğum için moralim bozulmasın diye tartılmıyorum ama sanki 10 kilo vermişim gibi ince duruyorum abartmıyorum. Birde o diyeti uygulayanlar hep kabızlık sorunu çektiklerini söylemişler ben asla yaşamadım çünkü günde 3 lt aşkın su içiyorum.. gayette tok geziyorum, saat 10.30 gibi kahvaltı yaptım, sanki yarım saat önce yapmışım gibi tokum. Akşam 6 gibi de yemeğimi yerim oh mis :)
Yaaa sizin yaptıklarınızı takip etmek istiyorum gün gün yazıyorum demiştiniz linkini atabilir misiniz acaba sizle eş zamanlı yapayımmmm
Kb Diyeti İle Hedefe Adım Adım
Herkese merhaba, hem kendimi motive ve devamlılık, hem konuyu okuyacak olanlara fikir amaçlı konumu oluşturuyorum :) Kısaca geçen seneden bu yana yaşadıklarımı anlatayım müsadenizle. Özel bir kurumda Özel eğitim öğretmeniyim, stresli ve yorucu bir işim var, aile ortamı da oldukça gergin ve...
www.kadinlarkulubu.com
Sanırım oldu telefondan pek beceremiyorum :)
Teşekküür ederim yarından itibaren başlıcamKb Diyeti İle Hedefe Adım Adım
Herkese merhaba, hem kendimi motive ve devamlılık, hem konuyu okuyacak olanlara fikir amaçlı konumu oluşturuyorum :) Kısaca geçen seneden bu yana yaşadıklarımı anlatayım müsadenizle. Özel bir kurumda Özel eğitim öğretmeniyim, stresli ve yorucu bir işim var, aile ortamı da oldukça gergin ve...www.kadinlarkulubu.com
Sanırım oldu telefondan pek beceremiyorum :)
Lütfen yediklerinizi ve sonuçlarınızı benimle de paylaşın merak ederim :) kolaylıklar dilerimTeşekküür ederim yarından itibaren başlıcam
- 7 Aralık 2019
- 12
- 3
- 1
Evet ediyorum ama çok sağlam bir biçimde yapamadım şu süre sınavlarım vardı dışarıda çok zaman geçirdim ondan dolayımerhaba diyete devam ediyor musunuz? ben de dumana başladım bugün 6.günüm