- 27 Eylül 2023
- 1.103
- -43
- 38
- Konu Sahibi falwlessone1
İslamiyette flört diye bir şey yokmuş.Ben bir erkeğin beni gerçekten sevdiğini nereden anlayacağım ya da gerçekten namaz kıldığını,imanını?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç mi belirtisi yok?Anlamayacaksın, şans işi.
Flört etmek yasakmıymış şimdi.İslamiyette flört diye bir şey yokmuş.Ben bir erkeğin beni gerçekten sevdiğini nereden anlayacağım ya da gerçekten namaz kıldığını,imanını?
Ailesiyle iletişim kurarak çevresini araştırarak.Nasıl öğrenebilirsin ki düşün bakalım?
5 parmağın beşi bir olmaz diye bir söz vardır.Ailesiyle iletişim kurarak çevresini araştırarak.
Allah güzel insanlarla karşılaştırsın.İmanını sadece Allah bilir sana kılıyorum der ailesine ona buna bi bakmıssın ki kılmayı bırakmıs sana inanıyorum der bi bakmıssın ki imandan cıkmıs bilemezsin bunu.. yakın bi tanıdıgım dinine asırı düskündü baya baya diyim kendi sohbetinden birini buldu ama adamın icinden bambaska biri cıktı düsün adam cemaatten biriydi bir de sonuc bosandılar
Yaş 19 muş şaşırmadım. Ailesine karşı iyiyse vericiyse bu adamın aileci olduğu ihtimali de vardır,çevresi tarafından seviliyorsa el iyisi olma ihtimali de vardır. Bakın tonla konu açılıyor, adam 4 duvarın arasında bana kan kusturuyor ama kimseye inandıramıyorum çünkü benim dışımda herkese çok iyi diye. Flört etmek istemiyorsanız mahremiyete önem vererek tanımaya çalışabilirsiniz, bu inanca aykırı bir durum değil. İnsanlar çoğunlukla muhatabına göre şekil alır, muhataba özel tavır takınır. Aile çevre seviyor diye siz de memnun kalacaksınız diye bir şey yok , dünya böyle bir yer değil.Ailesiyle iletişim kurarak çevresini araştırarak.
Teşekkürler uyarınız için.Yaş 19 muş şaşırmadım. Ailesine karşı iyiyse vericiyse bu adamın aileci olduğu ihtimali de vardır,çevresi tarafından seviliyorsa el iyisi olma ihtimali de vardır. Bakın tonla konu açılıyor, adam 4 duvarın arasında bana kan koşturuyor ama kimseye inandıramıyorum çünkü benim dışımda herkese çok iyi diye. Flört etmek istemiyorsanız mahremiyete önem vererek tanımaya çalışabilirsiniz, bu inanca aykırı bir durum değil. İnsanlar çoğunlukla muhatabına göre şekil alır, muhataba özel tavır takınır. Aile çevre seviyor diye siz de memnun kalacaksınız diye bir şey yok , dünya böyle bir yer değil.
Bu dediklerinizi ilerde tanıştığım kişiyle de paylaşacağım.Teşekkürler uyarınız için.
Anlayamazsın ayrıca çoğu insan tanıdığımız gibi kalmıyor. Bugün sana namaz kılıyorum der 2 sene sonra bir bakmıssın o adamdan eser yok. Bunun tam terside oluyor. İnsanların fikirleri ehemmiyet verdikleri şeyler zamanla değişebiliyor. Bu yüzden kendin nasıl bir insan istiyorsan onun gibi olmaya gayret et.İslamiyette flört diye bir şey yokmuş.Ben bir erkeğin beni gerçekten sevdiğini nereden anlayacağım ya da gerçekten namaz kıldığını,imanını?
Var çok var da korkuyorum.19 yaşında mısınız gerçekten? Kafa yoracak başka bir şey bulamadınız mı?
Başarısızlık kaygim var.Var çok var da korkuyorum.
Derslere de kafa yoruyorum da kaygım var.
Ahiret gözü ne yaİslamiyette flört diye bir şey yokmuş.Ben bir erkeğin beni gerçekten sevdiğini nereden anlayacağım ya da gerçekten namaz kıldığını,imanını?