Diyelim ki eşiniz iş yemeği için şehirdışına çıkacak bir gün eski ev arkadaşının evinde kalacak ne hissedersiniz?

Ne oluyor 6 aylık evli olunca? Doğru düzgün derdinizi anlatırsanız yardımcı olabiliriz.
Yani şöyle eşim şehirdışına çıkacak iş yemeği için daha sonra bir gün daha şehirdışında olup eski ev arkadaşının evinde kalacak belki benim gitmem saçma olacak ama böyle konuşması rahatsız etti

Yani şöyle eşim şehirdışına çıkacak iş yemeği için daha sonra bir gün daha şehirdışında olup eski ev arkadaşının evinde kalacak
Bir de ben de geleyim böylede kalırız dedim yok gelme dedi işte arkadaşımla baş başa kalmak isteriz gibisinden söyledi

Sen
Bir de ben de geleyim böylede kalırız dedim yok gelme dedi işte arkadaşımla baş başa kalmak isteriz gibisinden söyledi
Ben de eski bir arkadaşımı görmeye gitsem ve eşim peşime takılsa rahatsız olur, gelmesini istemezdim. Her zaman görüşebildiği biri değil sonuçta, biz nasıl kadın kadına sohbet etmeye ihtiyaç duyuyorsak, onlar da erkek erkeğe sohbet etmeye ihtiyaç duyabilir. Şimdiden böyle saçma şeyler için darlamayın bence eşinizi.

Ne hissetmemizi bekliyosun ki tam olarak? İyi yolculuklar gitsin gelsin. Niye ille peşine takılmaya çalışıyosun kendi hayatın yok mu?

X