- 24 Temmuz 2023
- 114
- 32
- Konu Sahibi Uyeadiyok123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hanımefendi geyler de vardırKalacağı kişi erkekse olur neden olmasın?
Hanımefendi geyler de vardır
Cinsiyetini ne?Ayrıca 6 aylık evlisiniz
tövbe tövbeHanımefendi geyler de vardır
Ne oluyor 6 aylık evli olunca? Doğru düzgün derdinizi anlatırsanız yardımcı olabiliriz.Ayrıca 6 aylık evlisiniz
Yani şöyle eşim şehirdışına çıkacak iş yemeği için daha sonra bir gün daha şehirdışında olup eski ev arkadaşının evinde kalacak belki benim gitmem saçma olacak ama böyle konuşması rahatsız ettiNe oluyor 6 aylık evli olunca? Doğru düzgün derdinizi anlatırsanız yardımcı olabiliriz.
Bir de ben de geleyim böylede kalırız dedim yok gelme dedi işte arkadaşımla baş başa kalmak isteriz gibisinden söylediYani şöyle eşim şehirdışına çıkacak iş yemeği için daha sonra bir gün daha şehirdışında olup eski ev arkadaşının evinde kalacak
Evde yalnız kalıcam sıkılıyorumBirsey olmaz. Gitsin kalsin neden suphe ediyorsunuz ki?
Sizde arkadasinizla bulusun annenize gidin vs.Evde yalnız kalıcam sıkılıyorum
E tamam o zaman bana neden tövbe tövbe dediniz bakın şüphelenilecek bi durumBir de ben de geleyim böylede kalırız dedim yok gelme dedi işte arkadaşımla baş başa kalmak isteriz gibisinden söyledi
Eski ev arkadaşı amaE tamam o zaman bana neden tövbe tövbe dediniz bakın şüphelenilecek bi durum
Ben de eski bir arkadaşımı görmeye gitsem ve eşim peşime takılsa rahatsız olur, gelmesini istemezdim. Her zaman görüşebildiği biri değil sonuçta, biz nasıl kadın kadına sohbet etmeye ihtiyaç duyuyorsak, onlar da erkek erkeğe sohbet etmeye ihtiyaç duyabilir. Şimdiden böyle saçma şeyler için darlamayın bence eşinizi.Bir de ben de geleyim böylede kalırız dedim yok gelme dedi işte arkadaşımla baş başa kalmak isteriz gibisinden söyledi
E başbaşa kalalım demiş neden diyebilir bunu?Eski ev arkadaşı ama
Ay bu kadar kocacı olmayın bırakın gitsin ne var ya sanki Ukraynaya bayi toplantısına gidiyorEvde yalnız kalıcam sıkılıyorum