canım aslen diyarbakırlı degilim ama yeni tayinimiz diyarbakıra çıktı,kantar yeniyoldan ev tuttuk,bundan sonra diyarbakırlıyım tabi benide kabul ederseniz:)
Ben de Diyarbakırlı değilima ama üç yıldır buradayım. Tayinim çıkıp gelmiştim. Burda evlendim sonra da şimdilik buraya yerleştik. Yani buralı gibi oldum.
diyarbakır umdugumdan büyük bir yer,dogum iznim çok yakında bitiyor bakalım ne yapacagım işe başlayınca,bu arada bebişime evimde bakacak bakıcı arıyorum kızlar haberiniz olsun.
diyarbakır umdugumdan büyük bir yer,dogum iznim çok yakında bitiyor bakalım ne yapacagım işe başlayınca,bu arada bebişime evimde bakacak bakıcı arıyorum kızlar haberiniz olsun.
Yakınmışız :ecrin_bebek:
Ben de burayı çok seviyorum herşey var ve hiçbişey çok uzak değil. En uzak yere 45 dakikada varabiliyoruz. Hiç de dışardan göründüğü anlatıldıüı gibi biyer değil.
Benim erkek arkadaşım diyarbakırlı.evlenmeyi düşünüyoruz.nasıl bir yer diyarbakır?ben ankarada oturuyorum yani oraya alışabilirmiyim bilmiyorum tereddütlerim var.ailemde burda.vazmıgeçsem diye düşünüyorum bazen
canım benim eşimde kırıkkaleli diyarbakır güzel yer çabuk alışırsın.bende diyarbakırlıyım. eşimin görevi nedeniyle şu an batmandayız.eşim uzman çavuş.hiç diyarbakırın resimlerine baktın mı?karar senin.