• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakır'daki Nevruz kutlamalarına izin verildi

nameaver

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
11.339
48.952
598
Diyarbakır'daki Nevruz kutlamalarına izin verildi
17/03/2016 - DİYARBAKIR, (DHA)

56eabac818c773349c691837.jpg

Diyarbakır Valiliği, kentte Nevruz kutlamalarına izin verildiğini açıkladı.
Diyarbakır’da 21 Mart günü merkez Bağlar İlçesi Nevruz Parkı’nda yapılacak nevruz kutlamalarına valilik tarafından izin verildi.

56e9762f67b0a968f0430779.jpg
İstanbul ve Ankara'da HDP'ye Nevruz izni yok

Demokratik Toplum Kogresi (DTK) öncülüğünde düzenlenecek kutlamalar için Nevruz Tertip Komitesi tarafından valiliğe başvuru yapıldı. Valilik, başvuru üzerine kutlamalara izin verdi. Diyarbakır’daki nevruz kutlamaları Pazartesi günü HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş, Figen Yüksekdağ’ın da katılımıyla gerçekleştirilecek.
http://m.hurriyet.com.tr/diyarbakir...28a000&_sgm_source=40071070&_sgm_action=click

Orta Asya Türklerinin kutladigi cok eskilerden gelen bir gelenek ki olmasa bile insanlarin bayramini kutlamalarinda sakinca olmamali.
Biz de kutlariz tatlilar yapar dagitiriz. Bütün aile üyeleri toplanip yemek yeriz. Bahari kutlariz.

Orta Asya Türklerinin kutladigi cok eskilerden gelen bir gelenek ki olmasa bile insanlarin bayramini kutlamalarinda sakinca olmamali.
Biz de kutlariz tatlilar yapar dagitiriz. Bütün aile üyeleri toplanip yemek yeriz. Bahari kutlariz.
Güvenlik sebebiyle izin verilmiyor Ankara İstanbul gibi şehirlerde, son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyle halkın toplandığı alanlarda bir saldırı düzenlenebilir, o yüzden şahsen bende kimsenin burnu dahi kanasın istemediğimden en azından bu sene Nevruz, 1 Mayıs kutlamalarına izin verilmesin:(

Son düzenleme:
nevruzu biz arbede olarak biliriz ya ben bugün öyle olmadığını sultandan.com dan öğrendim sağolsunlar hem kültürümüze sahip çıkıyorlar hemde bilgilendiriyorlar facebook sayfalarında da

şaka gibisin her sayfaya yazmışsın bir de..

Yanlız reklam yaparken metnini de hazırlamış konuya göre, kimisi gelip reklamını yapıp çıkıyor, bu metinde yazmış.

Konu yorumuma gelince bu kutlamalarda bişey olacağını sanmıyorum sonuçta gidecek olan kendileri.. Kendi topuklarına sıkmazlar sanırsam...

Back