E etkin Guru Kayıtlı Üye 11 Eylül 2006 1.590 1.070 333 22 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi etkin #1 http://www.milliyet.com.tr/okul-bahcesine-el-yapimi-patlayici-gundem-2182639/ Diyarbakır'da okul bahçesine el yapımı patlayıcı atıldı... Diyarbakır'ın merkez Bağlar İlçesi'ndeki Çelebi Ortaokulu'nda bu sabah meydana gelen patlamada 5 öğrenci yaralandı. Sitene Ekle DHA Karne dağıtımı günü okula gelen öğrenciler henüz sınıflara girmeden, bahçede büyük bir patlama oldu. Yaralanan 5 öğrenci hastaneye kaldırılırken, patlamaya PKK'lı teröristlerin attığı el yapımı bombanın neden olduğu belirtildi. İŞTE İLK GÖRÜNTÜLER
http://www.milliyet.com.tr/okul-bahcesine-el-yapimi-patlayici-gundem-2182639/ Diyarbakır'da okul bahçesine el yapımı patlayıcı atıldı... Diyarbakır'ın merkez Bağlar İlçesi'ndeki Çelebi Ortaokulu'nda bu sabah meydana gelen patlamada 5 öğrenci yaralandı. Sitene Ekle DHA Karne dağıtımı günü okula gelen öğrenciler henüz sınıflara girmeden, bahçede büyük bir patlama oldu. Yaralanan 5 öğrenci hastaneye kaldırılırken, patlamaya PKK'lı teröristlerin attığı el yapımı bombanın neden olduğu belirtildi. İŞTE İLK GÖRÜNTÜLER
Chess Nirvana Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2009 53.296 42.825 898 22 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi etkin #2 eskiden okul boşken yapıyorlardı şimdi doluyken mi yapıyorlar, güya(!) haklarını savundukları kendi ırklarının çocuklarının canına kast ediyorlar eğitimi durdurmaya kararlılar yani umarım yaralı çocukların hayati tehlikesi yoktur
eskiden okul boşken yapıyorlardı şimdi doluyken mi yapıyorlar, güya(!) haklarını savundukları kendi ırklarının çocuklarının canına kast ediyorlar eğitimi durdurmaya kararlılar yani umarım yaralı çocukların hayati tehlikesi yoktur
yercekimli karanfil Güzel günler de bizi görecek mi? Kayıtlı Üye 1 Eylül 2010 11.644 22.237 598 22 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi etkin #3 Allah sifa versin ogrencilere. Bebek katilleri işte her türlü adilik beklenir bunlardan. Bu adiler iyice azıttıklarına göre askerimiz bunların canını cok cok acitmaya başlamış. Bu arada "Gerillalarin" olumlerine uzulenler onlayn mi?
Allah sifa versin ogrencilere. Bebek katilleri işte her türlü adilik beklenir bunlardan. Bu adiler iyice azıttıklarına göre askerimiz bunların canını cok cok acitmaya başlamış. Bu arada "Gerillalarin" olumlerine uzulenler onlayn mi?
themis1990 canım oğlum mertim Kayıtlı Üye 19 Haziran 2012 30.176 38.362 598 34 22 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi etkin #4 Bu pis teröristler geçenlerde masum bir bebeğin ölümüne neden oldukları için sözde özür dilemiş miydi özürlerinde ne kadar da samimilermiş o kadar o çocuğun içine bomba atmalarından besbelli!
Bu pis teröristler geçenlerde masum bir bebeğin ölümüne neden oldukları için sözde özür dilemiş miydi özürlerinde ne kadar da samimilermiş o kadar o çocuğun içine bomba atmalarından besbelli!
Yagmurun_kizi Çocuklarım benim herşeyim... Kayıtlı Üye 11 Aralık 2015 6.602 8.284 148 22 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi etkin #5 Bunlar kürt halkının hakkını savunuyorlardı dimi. Hm çok doğruymuş. O okulda da zaten hep Türkler var.
Bunlar kürt halkının hakkını savunuyorlardı dimi. Hm çok doğruymuş. O okulda da zaten hep Türkler var.
Dead Cell Nirvana Kayıtlı Üye 1 Haziran 2012 6.917 23.201 598 22 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi etkin #6 İnsanlık adına utanıyorum cidden. O çocukların halini düşünemiyorum.Nasıl bir korku yaşamışlardır kim bilir...
İnsanlık adına utanıyorum cidden. O çocukların halini düşünemiyorum.Nasıl bir korku yaşamışlardır kim bilir...
Brunella Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2014 6.461 12.327 198 22 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi etkin #7 Keşke o patlayıcıyı atanın elinde patlasaymıştı..