diyarbakırda kadın doğum doktorları

ksilikle yardımcımız olsun masana kesinlikkle bir dos tavsiyesi giit süleyman hocayla bir konuş veni vidinin tüp bebek bölümünde çalışıyor ama doğumda yapıyor memnun kalmassan kendimi asarım yni!!!!

cnm benim teşekkür ederim tavsiyen için.senden de yol gösteren herkesten Allah razı olsun. eşim dedi ki uğur değere bi şans verelim. çünkü ben yumurtlama ilacı olarak doktorumun haberi olmadan serophone kullanmıştım. normalde doktorum iğne veriyomuş. son bir aşılama yaptıracam eğer olmazsa başkasına gidecem. lütfen dua edin tutsun

selam arkadaşlar bende pazartesi günü özel dünya doğum hastanesinde ömer yalınkaya gittim ilk gebeliğim ve ömer bey muane etti ve bebeğin 10 haftalık ama ölü alacaz dedi ve pazartesi günü kürtaj yoluyla aldı ama nedeni söylemedi salı günü kontrole gidecem ömer beye giden hasta varmı nasıl bi doktor sizce bana onu tavsiye ettilerde

öncelikle Allah sabır versin, çok üzüldüm. ben bir kere gittim ömer beye. kendi doktorum yurt dışındayken ona yönlendirmişti. benim gittiğim gün mü öyleydi bilmiyorum ama aşırı kalabalıktı kapısının önü, kavga gürültü çoktu. herkes içeri giriyordu doktorun kafası karışık gibi geldi bana. net cevaplar alamadım. ama her zaman mı öyledir bilmiyorum çünkü diyarbakırda isim yapmış bir doktor.

cnm çok geçmiş olsun...Allah tekrar yüzünü güldürür inşallah...merak ettim seni takip eden doktormuydu...hemen almasınan neden izin verdin ki...nedenini ilk başta niye sormadın...tekrar geçmiş olsun

ksilikle yardımcımız olsun masana kesinlikkle bir dos tavsiyesi giit süleyman hocayla bir konuş veni vidinin tüp bebek bölümünde çalışıyor ama doğumda yapıyor memnun kalmassan kendimi asarım yni!!!!

soyadı nedir peki ve özel hastanemi biraz açıklar mısınız banada diyarbakır yolu gözüküyo mardinde adam akıllı doktor yok yaa

diyarbakırda zeki akkum diye duymuştum ama geçen günde farklı şeyler duydum.ona gitmeye karar verdim ikili testte bakalım hayırlısı olur inşllh.

Arkadaslar daha yeni dogum yapmis biri olarak bir cok doktor gezdim zeki akkum dahil dir bunlara...en iyisi burhan ozel memorialde. Omer yalinkaya da ilgisizmis giden arkadas vardi. Bu ay degistiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…