- Konu Sahibi fxixstxixk
-
veni vidi ye internetten baktım ama doktoru bulamadım..daha önce ben orda elif hnm gitmiştim pek memnun kalmadım..hastanede çok havasız ortamını da beğenmedim..başka tavsiyen kim var mesala uğur değer diyorlar bir bilgin var mı...walla ben 2 çocuk annesiyim VENİ VİDİ hastanesinde SÜLEYMAN AKARSU war kendisi çok ilgili ve işinin başında deneyimli bir doktordur.Bence hiç düşünmeden oraya gidin!!!!
canım ben 3 ay bi hamılelık geçirdim orda dünya doğum hastanesinde yavuz özcan ismindeki doktora giderdim.hastane çok güzel sırf kadın doğum üzerine olduğu için daha rahat ve sakin.yaklaşık 3 hafta önce bebeğimde akrania teşhisi koymuştu üstelik 11 haftada çok zor bilinebilirmiş.yavuz bey bilmişti.tavsiye ederim.bir de genesis hastanesi var ordaki kadın doğum doktorlrından uğur değer bey e de gidenler çok oluyor çok memnun olduklarını söylüyorlardı.üstelik bu ıkı hastanede 4 boyutlu ultrason.diğer hastanelerde var mı bılmıyorum ama...
cnm merhabalar, ben 2 yıldır bebek sahibi olmak için uğraşıyorum. doktorum eşim ve bende bi sorun olmadığını söylüyor. şuan 34 yaşındayım ve 2 yıldırda aynı doktora gidiyorum sonuç alamıyorum hep aynı şeyleri söylüyor..1 kez aşılama yapıldı tutmadı..Herşey Allahtan biliyorum ama doktorumunda hiç bir sorun yok demesi rahatsız ediyor..herşeyin mutlaka bir sebebi vardır..bu saatten sonra doktor değiştirmeyede korkuyorum..ama kendi doktorumlada bir sonuca ulaşamıyorum..yavuz beyi daha önce duymamıştım..tereddütteyim...yardımların için teşekkürler
öncelikle stres yapma sakin ol akışına bırak.herşeyi allaha bırak.vardır bir bildiği...bir de bu levent kışlasında jınofertil mı ne tüp bebek merkezi var..ben doktor bulamamıştım da hamıleyken orada da muayene olmuştum orda proflar falan da var.bir de orayı araştır derim.bu genesisteki uğur beye gittin mi hiç.[/QUOTE
benim doktorum uğur bey, kendi çapında iyi bir doktor olabilir ama biz bir sonuca ulaşamadık...2 yıl uzun bir süre benim için..geçen ay aşılama olduğumdan bu ay gelme dedi dinlen önümüzdeki ay gelirsin dedi...ben de ona üzülüyorum zaten benim için 1 ayda çok değerli...bir doktorun hasta gözüylede bakması lazım..hamilelere tüm doktorlar koşturuyor..bizimgibilere kimse bakmıyo ilgilenmiyo..şans eseri tutarsa doktor başarısı olacak...tutsunda....bu ay ovulasyon takibi yaptım hiç çift çizgi görmedim...aşılamada yumurta büyütüyo çatlatma yapıyo ama acaba yumurta çatlıyomu hiç bakılmıyo...bazıları 2 kere çatlatma iğnesi oluyomuş yumurta çatlasın diye...benim istediğim gibi hoca bulmam zor heralde
merhaba ben şırnaktan çamlıca hastanesine ilhami atılgana geliyorum ve çok memnun kaldım kaç kişiyede önerdik çok memnunlar istersen ona bi git herşeyin hayrılııs olsun
cnm merhabalar, ben 2 yıldır bebek sahibi olmak için uğraşıyorum. doktorum eşim ve bende bi sorun olmadığını söylüyor. şuan 34 yaşındayım ve 2 yıldırda aynı doktora gidiyorum sonuç alamıyorum hep aynı şeyleri söylüyor..1 kez aşılama yapıldı tutmadı..Herşey Allahtan biliyorum ama doktorumunda hiç bir sorun yok demesi rahatsız ediyor..herşeyin mutlaka bir sebebi vardır..bu saatten sonra doktor değiştirmeyede korkuyorum..ama kendi doktorumlada bir sonuca ulaşamıyorum..yavuz beyi daha önce duymamıştım..tereddütteyim...yardımların için teşekkürler
arkadaşlar diyarbakırda kadın doğum doktoru olarak kime gidiyorsunuz.
zeki akkum biraz pahalıya yapıyormuş.aşılama da kullanılan ilaçlar ve işlemler de aynı değil mi ki neden bu kadar fiyat farkı oluyor.sadece isime mi para veriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?