diyarbakırda kadın doğum doktorları

fxixstxixk

dolunaydır yanlızsırdaşım
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2007
531
0
96
Ankara
arkadaşlar diyarbakırda kadın doğum doktoru olarak kime gidiyorsunuz.

Son düzenleme:
walla ben 2 çocuk annesiyim VENİ VİDİ hastanesinde SÜLEYMAN AKARSU war kendisi çok ilgili ve işinin başında deneyimli bir doktordur.Bence hiç düşünmeden oraya gidin!!!!

walla ben 2 çocuk annesiyim VENİ VİDİ hastanesinde SÜLEYMAN AKARSU war kendisi çok ilgili ve işinin başında deneyimli bir doktordur.Bence hiç düşünmeden oraya gidin!!!!
veni vidi ye internetten baktım ama doktoru bulamadım..daha önce ben orda elif hnm gitmiştim pek memnun kalmadım..hastanede çok havasız ortamını da beğenmedim..başka tavsiyen kim var mesala uğur değer diyorlar bir bilgin var mı...

canım ben 3 ay bi hamılelık geçirdim orda dünya doğum hastanesinde yavuz özcan ismindeki doktora giderdim.hastane çok güzel sırf kadın doğum üzerine olduğu için daha rahat ve sakin.yaklaşık 3 hafta önce bebeğimde akrania teşhisi koymuştu üstelik 11 haftada çok zor bilinebilirmiş.yavuz bey bilmişti.tavsiye ederim.bir de genesis hastanesi var ordaki kadın doğum doktorlrından uğur değer bey e de gidenler çok oluyor çok memnun olduklarını söylüyorlardı.üstelik bu ıkı hastanede 4 boyutlu ultrason.diğer hastanelerde var mı bılmıyorum ama...

cnm merhabalar, ben 2 yıldır bebek sahibi olmak için uğraşıyorum. doktorum eşim ve bende bi sorun olmadığını söylüyor. şuan 34 yaşındayım ve 2 yıldırda aynı doktora gidiyorum sonuç alamıyorum hep aynı şeyleri söylüyor..1 kez aşılama yapıldı tutmadı..Herşey Allahtan biliyorum ama doktorumunda hiç bir sorun yok demesi rahatsız ediyor..herşeyin mutlaka bir sebebi vardır..bu saatten sonra doktor değiştirmeyede korkuyorum..ama kendi doktorumlada bir sonuca ulaşamıyorum..yavuz beyi daha önce duymamıştım..tereddütteyim...yardımların için teşekkürler

öncelikle stres yapma sakin ol akışına bırak.herşeyi allaha bırak.vardır bir bildiği...bir de bu levent kışlasında jınofertil mı ne tüp bebek merkezi var..ben doktor bulamamıştım da hamıleyken orada da muayene olmuştum orda proflar falan da var.bir de orayı araştır derim.bu genesisteki uğur beye gittin mi hiç.

merhaba ben şırnaktan çamlıca hastanesine ilhami atılgana geliyorum ve çok memnun kaldım kaç kişiyede önerdik çok memnunlar istersen ona bi git herşeyin hayrılııs olsun

merhaba ben şırnaktan çamlıca hastanesine ilhami atılgana geliyorum ve çok memnun kaldım kaç kişiyede önerdik çok memnunlar istersen ona bi git herşeyin hayrılııs olsun

ilhami hocanın olduğu hastanede sanırım devlet herşeyi karşılamıyor..diğer özel hastaneler gibi değil..ücreti daha fazlaydı hatırladığım kadarıyla..biliyorsan aşılamanın ücretini öğrenebilirmiyim

ben de bebek sahibi olabilmek için epey uğraştım, aşılamayla hamile kaldım. alman hastanesinde zeki akkum yaptı aşılamamı. harika bir doktor, kesinlikle tavsiye ederim. hem deneyimi ve bilgisi hem de iletişimi çok iyi. zaten diyarbakırda infertilite konusunda en çok tanınan doktor diye biliyorum. tek sorun hastası çok olduğu için çok erken gidip sıra almak gerekiyor ve hastanede epey sıra bekliyorsun...

tabi canım devlet pek karşılamıyor ben orda ameliyat oldum 500 vermiştim ama değer temiz ilgililer ilhami bey çok hoş kesinlikle oyalamaz olmasa direk der olmaz olursada bekle hemen tedavide yapmıyor ama ben incir kürüyle hamile kaldım

cnm haklısın çünkü SÜLEYMAN HOCA veni vidiyi yeni aldı işletmesini internet sitesindede yamıyor onun için bence sen gidip yüz yüze görüş kendisi size kesn yardımcı olr bu arada veni vidinin içinide deiştirdi mrk etme artk havasız deildir

zeki akkum biraz pahalıya yapıyormuş.aşılama da kullanılan ilaçlar ve işlemler de aynı değil mi ki neden bu kadar fiyat farkı oluyor.sadece isime mi para veriyoruz

zeki akkum biraz pahalıya yapıyormuş.aşılama da kullanılan ilaçlar ve işlemler de aynı değil mi ki neden bu kadar fiyat farkı oluyor.sadece isime mi para veriyoruz

arkadaşım isme değil tecrübeye para ödüyorsunuz bebek sahibi olmak gibi önemli bir konuda hassas davranmak gerkiyor bence inşallah bir an önce bebeğinize kavuşursunuz

canım herkesin iyi olduğu dal farklı oluyor.Ben tedavi sürecinde ilhami atılgana gittim.Çokta memnundum.Hamile kaldıtan sonra dünya doğum hastanesinde ömer yalınkaya ya gittim.Riskli bir hamileliğim vardı.Çok sükür kızım simdi 6 aylık.

ona mı buna mı gideyim derken stres oldum adet olamıyorum.. bu gün 29 gün..Allah herkesin yardımcısı olsun

ksilikle yardımcımız olsun masana kesinlikkle bir dos tavsiyesi giit süleyman hocayla bir konuş veni vidinin tüp bebek bölümünde çalışıyor ama doğumda yapıyor memnun kalmassan kendimi asarım yni!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…