Diyarbakırda iyi çocuk doktoru önerisi lütfen

rozerin2109

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2022
17
31
54
Merhaba Diyarbakır da çocuk doktoru önerisi lütfen...

Diyarbakır'a tayin bekliyoruz. Sağlık sorunu olan kızım için ilgili, bilgili, yaklaşımı iyi olan özel hastane ya da özel hastahane de çocuk doktoru önerilerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim...

Merhaba Diyarbakırda memorial , genesis hastahaneleri özel hastahane olarak güzel hizmet veriyor, en çok memorial hastanesi ve doktorları övülüyor

teşekkür derim. Bağlar tarafına yakın hastane olursa sevinirim.
Bağlar çok büyük zaten , urfa yolundaki memoriel bence size yakın olur, özel bağlar hastahanesi var ama ben pek önermem aşırı kalabalık, sultan hastahanesi var bayındırlıkta o da çok kalabalık, en güzeli memorial , genesis ve özel Batı hastahanesi , ben de burda tayinciyim ve en çok memorial i beğendim, hem sakin hem temiz hem de doktorları daha ilgili...

Teşekkür ederim bilgiler için...

Merhabalar ben Memorial Hastanesi'nde doğum yapmama rağmen ilk muayene yapan çocuk Dr undan memnun kalamadık araştırmalarımız ver arkadasimin tavsiyesiyle batı hastanesindeki baran oguza 10aydir her ay gidiyoruz o kadar bilgili samimi ilgili Güler yüzlü bir doktor ki anlatamam.doktorumuzdan memnun kalirsiniz kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…