• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakır'da çarşaf giymiş İngiliz'e gözaltı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
http://www.haberdar.com/gundem/diyarbakir-da-carsaf-giymis-ingiliz-e-gozalti-h11166.html

Diyarbakır'da çarşaf giymiş İngiliz'e gözaltı
22207-icerik.jpg

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde operasyonların sürdüğü bölgeye girmeye çalıştığı öğrenilen İngiltere vatandaşı bir kadın gözaltına alındı.
26 Aralık 2015 Cumartesi 15:35

“Kara çarşaf” giyerek, bölgeye girmeye çalıştığı öğrenilen kadının ifadesi alınmak üzere Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne götürüldüğü öğrenildi. Üzerinde bir tablet bilgisayar ile fotoğraf makinası çıkan kadının, çatışmaların yaşandığı bölgeyi gezmek amacıyla geldiğini ileri sürdüğü de öğrenildi.

Olay, sabah saatlerinde meydana geldi. Sokağa çıkma yasağının 25’inci gününde devam ettiği Sur ilçesinde çatışmaların yaşandığı bölgenin girişine gelen “karaçarşaflı” bir kadın, güvenlik noktasını aşarak, içeriye girmeye çalıştı. Polis, güvenlik noktasında kadını durdurarak, üst araması yaptı. Bu sırada kadının yabancı olduğunu fark eden polis, çarşafı çıkardı. Üzerinde bir tablet bilgisayar ile fotoğraf makinası çıkan kadının, çatışmaların yaşandığı bölgeyi gezmek amacıyla geldiğini ileri sürdüğü de öğrenildi. Gözaltına alınan kadın, ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü TerörleMücadele Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

bu benim fikrim.
benim görüşüm .
bana göre çarşaf kadar kadına kadına yakışmayan bir kıyafet yok.
giyenlerin kendi tercihi,beğenmemek de benim tercihim.
Bu haberden bu yorumlar
Çok enteresan bir bakış açınız var

Ya çarşafı kimin giydiğini çözemiyorsun ki .Bomba patlatmak isteyen adam da giyiyor .Hiç de anlaşılmıyor .Tehlikeli bence de .

Kocasını aldatıp sevgilisini çarşaflı kadın kılığında eve sokup çıkaran bile duyduk.
Çok fonksiyonlu bir giysi.
İngiltere'de mi yasaktı bu sebepten.

Geçen sokakta canlı bomba gördüm

Heryeri bingil bingildi

Biran etrafında teşhir (!) mahiyetinde dolanip köşeyi döndüğünde kendini patlatacak sandım ki o an kendimi ikna ettim

Sakın ol kontessss !

O sadece bir esmer bomba

Tahribat gücü ne kadar olabilir ki ?

Lakin carşaflı değildi aklımda fazla antik kuntik senaryolar oluşturamadim

Bombayı saklayabilecegi tek yer memikleri idi onlar da sanırım orijinaldi

Felan filan..

çarşfı kötü amaclara alet eden insanlar yüzünden çarşaf giyen insanları niye rencide ediyorsunuz ki

Kurtuluş savaşında mermi erzak taşıyan çarşaflıları da biz duyduk başka duyan yok mu acaba ? Nasılki sarışın biri birini öldürünce bu sarışınları kötü biri yapmıyorsa çarşafı alet edinip suç işleyen biri de çarşafı kötü yapmaz isteyen özgürdür giyer biraz da beyinle ilgilensek kıyafeti bırakıp ??

Zaten onla ilgilenmiyoruz ki .atlantistengelenkadin mesajlarından gördüğüm kadarıyla zaten milletin kılık kıyafetine karışan biri değil ki .Sadece kimin giydiği ne yaptığı vs. anlaşılmıyor .Gayet de haklı .
Ben bir gün minübüsteyken bırakın çarşafı etek ,yelek ,başörtüsü giyip ağzını kapatan erkek gördüm .Otobüsten inerken fark ettik hepimiz.Kim bilir ne yapacaktı,kimse de fark etmedi .Bunu demek istiyoruz

Zaten onla ilgilenmiyoruz ki .atlantistengelenkadin mesajlarından gördüğüm kadarıyla zaten milletin kılık kıyafetine karışan biri değil ki .Sadece kimin giydiği ne yaptığı vs. anlaşılmıyor .Gayet de haklı .
Ben bir gün minübüsteyken bırakın çarşafı etek ,yelek ,başörtüsü giyip ağzını kapatan erkek gördüm .Otobüsten inerken fark ettik hepimiz.Kim bilir ne yapacaktı,kimse de fark etmedi .Bunu demek istiyoruz
kendimi size anlatabilmiş olmaktan dolayı çok mutlu oldum.
Tesettüre saygı duyan bir insanım zaten.
Kendimi başkalarına yeterince anlatamadım demek ki.

kendimi size anlatabilmiş olmaktan dolayı çok mutlu oldum.
Tesettüre saygı duyan bir insanım zaten.
Kendimi başkalarına yeterince anlatamadım demek ki.
Abla gayet güzel ifade ediyorsun her şeyi .Bence anlamak istemeyen anlamıyor .Cımbız gibi tek bir söylediğin lafı çekip takılıyorlar.

Back