Diyarbakır'da büyük patlama! Çatışma başladı...

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Diyarbakır'da büyük patlama! Çatışma başladı...
Diyarbakır Otogar mevki 3. sanayi karşısında büyük bir patlama meydana geldi. Patlama sonrası çatışma yaşanıyor. Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.
Sitene Ekle
diyarbakir-da-buyuk-patlama-catisma-basladi--6812955.Jpeg

Edinilen ilk bilgilere göre, olay, Diyarbakır Şanlıurfa yolu Hamravat ve Gökkuşağı sitelerinin arasında bulunan caddede meydana geldi. Buradan geçen polis aracının geçişi sırasında patlama yaşandı. Patlamada, aracın içerisinde bulunan polis ve çevredeki vatandaşlar yaralandı. Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans istendi. Yaralı polisler, Diyarbakır Asker Hastanesi’ne, siviller ise çeşitli hastanelere kaldırıldı. Halen yaralıların olduğu bölgeye takviye ambulanslar çağrıldı.
http://www.milliyet.com.tr/diyarbakir-da-butuk-patlama--gundem-2219121/

Al Jazeera Türk'ün haberine göre, görgü tanıkları Diyarbakır'daki patlamanın bombalı araç sebebiyle meydana geldiğini söylüyor.

YARALILAR VAR
Diyarbakır’da otogar yakınlarındaki patlamada yaralıların olduğu bildiriliyor.

Saldırının yapıldığı yere ait olduğu öne sürülen fotoğraflar sosyal medyada paylaşılmaya başlandı.

fft31_mf7685096.jpeg

fft31_mf7685109.jpeg

fft31_mf7685110.jpeg

fft31_mf7685062.jpeg

Patlamanın olduğu noktadan gökyüzüne kara dumanlar yükseldi.
http://www.posta.com.tr/turkiye/HaberDetay/Diyarbakir-da-siddetli-patlama.htm?ArticleID=335112

Son düzenleme:
haberi düzenledim arkadaşlar polis aracına karşı yapılmış

Bunu istemeyerek yazıyorum maalesef alıştık gene
Çözüm sürecinin ardından ilk şehit haberleri gelince insanların tepkisini hatırlatırım size haber sayfası bir anda ön onbeş sayfa olmuştu ve insanlar kabulenmiyor öfkeleniyor du şimdi ise o tepkilerden eser yok
Ölümler kaos korku öfke allışmışlık bunların yerine ne olsa iyidir
Ölenlerin arkalarında bıraktıkları yakınlarına sabır dilerim olan onlara oldu

Allahim yeter artik yaa Allah belasini versin yapanlarin bitsin artik bu teror daha kac ailenin yuregi yanacak 6 fidan daha gitti iste mekanlari cennet olsun diyecek soz bulamiyorum ates dustugu yeri yakti yine :KK43:

Geride kalanlari dusundukce icim yanıyor :KK43: Ben dayanamiyorum onlar neler yasiyorlar kimbilir :KK43:

Nereye varacak bunun sonu?

Allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun.Rabbim ailelerine sabır versin.

Hani olmaz ya özerklik de verilse bunlara bunlar aynı bir şey değişmez. Çünkü zaten yabancı kuvvetlerin maşası durumunda. Bir de insan kanı dökerek, pusu kurarak, yakıp yıkarak bir şey çözmeye çalışan insanlar insan olmadıkları için insan gibi yaşamak onlara göre değil. Huzur batar.

Allah belanızı versin.

Allah belanizi versin Allah belanizi versin Allah belanizi versin. Bitin yeter artik yeter. Kim bilir kac eve daha ates dustu. Offf.
Kac sehit var su an kizlar??

iki polis tanıdığım var orada haber almak için çırpındım.iyilermiş ama ben mutlu oldummu hayır.şehitlerden biride hemşerim bu nasıl bi acı.suç devletin değil ama arkadaşlar bakın suç kimin
sehitlerimizin-sorumlusu-paralelciler_1.jpg

Allah rahmet eylesin ailelerine sabır versin. Yazıp yazıp sildim ne desem o kadar boş ki.
Ancak bela anıyorum...

Şimdi haberlerde izliyorum da kimisi dört çocuk babası kimisi 2 aylık bebeğin babası.. Bu ailelere yazık bu can verenlere yazık hep de geçici görevlendirmeyle giden askerler veya polisler.. Off Türkiyem offf artık kimsenin çıtı çıkmıyor.. :KK43:

Devletin kaderini elinde tutan beyler
Şehitlerin ardından bol nutuk atan beyler
Artık lafı bırakın yanıyor vaan beyler

Demokratik Açılım sloganlarını avuçları patlayana kadar alkışlayanlar acaba utanıyorlar mı şimdi? Yoksa demokratik açılım buzdolabında veya derin dondurucu da diyerek mutlu mu oluyorlar acaba?

X