- 3 Mart 2025
- 8
- 1
- 1
- 16
- Konu Sahibi jimcimeyimnapayim
-
Haluk bilekte ameliyat oldum 3 yıl olacak neredeyse gayet başarılı bir doktor hastalarını paylaşmayı sevmiyor. Doğal burun yapma konusunda ustaArkadaşlar selam diyarbakırda ameliyat olmuş memnun olanlar önerileriniiz alabilir miyim yaz aylarında olacağım ama doktorlarda çok kararısızım herkes haluk bilek diyor ama onun da hiç fotosu yok. Yakın çevrede de olduysanız yine alabilirim rica ediyorum yardımcı olun bulamıyorum doktor
siz kimleri duydunuz acaba baska kimler var aklınızdaBen de Diyarbakır'da yaşıyorum ve haziran ayında burun ameliyatı olmayı düşünüyorum birkaç isim önerildi bana ama emin değilim arastıracam konuyu takipteyim siz de bulursanız haberleşelimHaluk Bilek'i duydum bir tanıdık yaptırmış burnu güzel olmuştu ama 2 isim daha var onları da iyice araştırıp öyle karar vericem..
Neden noldu kihaluk bilek’in saçma sapan bir ameliyatına şahidim asla önermem
Yandan fotonuz var mıı atmak isterseniz tabiHaluk bilekte ameliyat oldum 3 yıl olacak neredeyse gayet başarılı bir doktor hastalarını paylaşmayı sevmiyor. Doğal burun yapma konusunda usta
Özelden attmYandan fotonuz var mıı atmak isterseniz tabi
Çok teşekkür ederim beğendim burnunuzu haluk bilekle de görüşeceğimÖzelden attm
Yaptığı burunları gösterdi istediğim şekli gösterdim canım.Çok teşekkür ederim beğendim burnunuzu haluk bilekle de görüşeceğim
Siz herhangi bir şey söylediniz mi yoksa direkt kendisine mi bıraktınız
Kötü mü olmuştu ben de birinde gördüm pek begenemedim yaptığı burnuhaluk bilek’in saçma sapan bir ameliyatına şahidim asla önermem
Zahmet olmazsa bana da atabilir misiniz şuan o kadar kafam karışık kiÖzelden attm
Vefa kiniş ve Nurullah aran .Nurullah aran yaptığı bir burnu çok beğendim ama araştıracam çünkü önemli bir kere yapacaz umarım içimize sinen güzel bir doktor buluruz sizin için de uygun olursa karar verince özelden haberleşelimsiz kimleri duydunuz acaba baska kimler var aklınızda
Ay çok iyi olur ben de simdi sizin dediklerinize bi bakayımVefa kiniş ve Nurullah aran .Nurullah aran yaptığı bir burnu çok beğendim ama araştıracam çünkü önemli bir kere yapacaz umarım içimize sinen güzel bir doktor buluruz sizin için de uygun olursa karar verince özelden haberleşelim
AttımZahmet olmazsa bana da atabilir misiniz şuan o kadar kafam karışık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?