Çalışmadan para almak için mi heyet raporu alıyorsunuz ? Yok artık daha nelerKullanmak istemiyorum. Kredi ödemelerimiz var
Bence çok daha uzun süre olmalı ücretsiz hak ama bu yaptığınızın yanlış olduğunu değiştirmiyor.Kullanmak istemiyorum. Kredi ödemelerimiz var
Bu da fakir Dilan Polatlığı gibi geliyor bana.Arkadaşlar merhaba . Ekimde dogun yaptım. Bebeğim daha 3 aylık olmadı analık iznim bitti. Bebeğe bakacak kimse yok. Öğretmenim. Heyet raporu almak istiyorum özel hastaneden. Diyarbakirda bildiğiniz var mi veren ?
Sana ne kardeşim. Keyfimden mi alıyorum. Çocuğuma bakacak yok..kredim var. Arti tüm memurlar yapiyor bunu.o yüzden çok kafanı yorma bence
Çalışmayacağım aylarda sıkışmayalım, rahat geçinelim diye önce biraz birikim yaptık biz, çocuğu sonra yaptık. Hayat pahalı, hepimiz farkındayız ama tüm memurlar yapıyor falan deyip vicdanınızı rahatlatmayın boşuna. Ben çevremde yapan görmedim.Analık izni dogumdan önce 4 hafta dogumdan sonra 4 hafta. Ben 2 aylık bebegi kime bırakayım.bence onu cözsünler önce. Bu pahalilikta ücretsiz izin hakkımı kullanma lüksüm yok malesef
Merhabalar heyet raporu alabildiniz mi benim de ihtiyacım var verecek hastane arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirimArkadaşlar merhaba . Ekimde dogun yaptım. Bebeğim daha 3 aylık olmadı analık iznim bitti. Bebeğe bakacak kimse yok. Öğretmenim. Heyet raporu almak istiyorum özel hastaneden. Diyarbakirda bildiğiniz var mi veren ?
Çocuğu yaparken düşüncektiniz bunuSana ne kardeşim. Keyfimden mi alıyorum. Çocuğuma bakacak yok..kredim var. Arti tüm memurlar yapiyor bunu.o yüzden çok kafanı yorma bence
Sana ne kardeşim. Keyfimden mi alıyorum. Çocuğuma bakacak yok..kredim var. Arti tüm memurlar yapiyor bunu.o yüzden çok kafanı yorma bence