• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİYARBAKIR da riskli gebelikler uzmanı ....

elfksgl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
13
0
36
Ankara
Herkese selamlar allah hepimize kolaylık versin....geçtiğimiz ağustos ayında preeklampsi nedeniyle 30 haftalık bebeğimi kaybettim arkadaşlar...bu sırada ankarada yaşıyordum zor bela bi dr buldum şimdi diyarbakıra taşınıyoruz ve şu sıralarda hamile kalmayı düşünüyorum,,,,bu sebepten diyarbakırda riskli gebelik uzmanı iyi bir doktora ihtiyacım var..lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olunn...:43::18:

Sana memorial hastanesinde aydın ılgın veya burhan özeli tavsiye ederim ben ilk doğumumu aydın beyin yanında yaptım hastaneden de doktordan da çalışan personelden de çok memnun kaldım

Sana memorial hastanesinde aydın ılgın veya burhan özeli tavsiye ederim ben ilk doğumumu aydın beyin yanında yaptım hastaneden de doktordan da çalışan personelden de çok memnun kaldım

Ben de Memorial da Burhan Beye gidiyorum. tavsiye ederim. Ayrıca doğum ücretini merak ediyorum? Bakım ve ilgi nasıl? Öğretmenim ve mecburiyetten doğumum sezeryan olacak. Çünkü kan pıhtılaşması sorunum var. Bilgilendirirseniz sevinirim...

Ben de Memorial da Burhan Beye gidiyorum. tavsiye ederim. Ayrıca doğum ücretini merak ediyorum? Bakım ve ilgi nasıl? Öğretmenim ve mecburiyetten doğumum sezeryan olacak. Çünkü kan pıhtılaşması sorunum var. Bilgilendirirseniz sevinirim...

ben normal doğum yaptım aydın beyin hastasıydım. normal doğum 400tl sezeryan500 tl 2günlük yatak ücreti bebek ve anne bakımı herşey dahil bu fiyata.ben de hemşireyim doğuma doktorum da girdi bütün çalışan personeller hepsi işnde çok iyi . ilgi ve alakadan çok memnun kaldım. yani hastane odalarında unutulmuyorsun.eminim çok memnun kalırsın.

Son düzenleme:
Back
X