• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Diyarbakır Çocuk Doktoru

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Su_25

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2019
53
50
18
Merhaba arkadaşlar. Doğu görevi sebebiyle Diyarbakırdayım. Bebeğim bir haftalık ve rutin kontrolleri için doktor arıyorum. Tavsiye verebilirseniz sevinirim.

Merhaba arkadaşlar. Doğu görevi sebebiyle Diyarbakırdayım. Bebeğim bir haftalık ve rutin kontrolleri için doktor arıyorum. Tavsiye verebilirseniz sevinirim.
Merhaba bebeğiniz hayırlı olsun batı hastanesi var orda baran bey var soyadını hatırlamıyorum cok ilgili bir doktor tavsiye ederim

Merhaba konuyu yeni görüyorum. Genesis de Şehmus Sevinç vardı. Şuan Batı Hastanesi’nde çalışıyor. Mükemmel bir doktor çok bilgili, ilgili ve hastasını unutmuyor. Tavsiye ederim.

Merhaba konuyu yeni görüyorum. Genesis de Şehmus Sevinç vardı. Şuan Batı Hastanesi’nde çalışıyor. Mükemmel bir doktor çok bilgili, ilgili ve hastasını unutmuyor. Tavsiye ederim.

Yanlışlıkla alıntı yaptım☺ ben de doktor arayışımdayım da. Alerji konusunda bilgili mi acaba biliyor musunuz?

Back