• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Diyarbakır bahçeci Zeki Akkum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ecmel-vera

Geldik, çağı gördük ve ürperdik."
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2019
804
4.167
63
24
Herkese merhaba iyisiniz inşallah.
Sebebsiz infilite nedeni ile 4 yıldır hamile kalamadım sorun yokken herşey normalken bu ay Diyarbakır bahçeci Zeki akkum da aşılama yapmaya karar verdim sormak istediğim var mı orda aşılama yapıp pozitif sonuç alan?
Rabbim bu yolda emek veren herkese aratmadan hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah 🤲

Anladım canım Rabbim tez vakitte şifanızı versin evet bizde iki taraftada sorun yok çok şükür ama sebebsiz olanların da tutma olasılığı yüzde 10 hep öyle duydum. Sen ne kadardır istiyorsun
Hayir canim trabzonda yaptirdim aminnnnnn ama asilama isi sebepsiz iki kiside sknti yoksa yapilmali bence bizm spermler skntili

2.5 senedir evliyiz 1.5 semedir ugrasyoruz .tup bebek olacak artk .. napalm kismetmzde yok demek
Öyle deme canım her nasip vaktine esirdir Allahın senin için ne müjde ve mutluluğu sakladığını bilemezsin Rabbim ol der olur herşeyin vakti zamanı var bende 3.5 senelik evliyim evlendiğimizden beri istiyoruz hala nasip olmadı Allahın benim için hayırlı olanı vereceğine eminim o yüzden içim rahat sende sıkıntı yapma zamanı gelince olacaktır inşaAllah 🤲

Öyle deme canım her nasip vaktine esirdir Allahın senin için ne müjde ve mutluluğu sakladığını bilemezsin Rabbim ol der olur herşeyin vakti zamanı var bende 3.5 senelik evliyim evlendiğimizden beri istiyoruz hala nasip olmadı Allahın benim için hayırlı olanı vereceğine eminim o yüzden içim rahat sende sıkıntı yapma zamanı gelince olacaktır inşaAllah 🤲
Aynen canim benim bizde en basindan beri istyoruz hic korunup onemlde almadk ama napalm bizde boyle sınanyoruz demek ☺️ aminn. İnsallah canim

Aynen canim yaklasik o kadar oluyor zaten :/ sizin sknti ne peki canim
Rabbim yardımcımız olsun zorlu yollar.
Canım görünürde hiç bir sıkıntı yok ne eşimde ne bende gittiğim her doktor sıkıntı yok olur dedi ama 3.5 yıldır hiç olmadı geçen ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım oda olmadı artık aşılamaya karar verdim

Rabbim yardımcımız olsun zorlu yollar.
Canım görünürde hiç bir sıkıntı yok ne eşimde ne bende gittiğim her doktor sıkıntı yok olur dedi ama 3.5 yıldır hiç olmadı geçen ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım oda olmadı artık aşılamaya karar verdim
Kuzum sizin asilamayla olma orani yuksek hic canini sikma oyle basit bi islem ki :)

Back
X