özürdilerim vallahi pişmanım çok özürdilerim zaten buraya her yorum yazdıgımda pişman oluyorum
Ne sandın kızım. Nişanlısıyla baş başa kalacak bir baağyan mıyım ben?!Ben diyorum bu shot çok akıllı hatun. Bug buldun kızım, bunu yayalım...
Ne sandın kızım. Nişanlısıyla baş başa kalacak bir baağyan mıyım ben?!
KAyseri de nişanlısı ile aynı odada görüştürürler kızı ama yanlarında erkek kardeş olur bacısını korumak için :)
aynen benimkiler de öyle.Görmedim tabi de duydukların bu yönde. Annem ve babam da birbirlerini nişanlanacakları gün görmüşler.
Dini yönden doğrudur, yanlıştır tartışamam. Ama bana göre ters. Evleneceğin adamın elini tutmadan, öpmeden koklamadan evliliğe karar verilmez, verilmemeli bence. Düşünsene ya kokuşuk bir adam çıkarsa karşına, bir ömür geçer mi ablam?
erkek kardeş yoksa kuzen vardır .Bir şekilde formülü var. :)Yüzük yoksa istediğin kadar takılabilirsin. Yüzüğü takarsan başbaşa kalma el ele tutuşma.
Erkek kardeşi yoksa?
Ben nişanlımla görüşürken erkek kuzenlerimle beraber gitsem dönecek geyik muhabbetinden adamla konuşamamerkek kardeş yoksa kuzen vardır .Bir şekilde formülü var. :)
yıprandım çünkü buraya ne zaman yorum yazsam fikirlerime karsı bi tutum sergileniyor tamam hak verme o zamanda cevap yazma yorumumu görmezden gel madem
üniversitede küçük yerlerden gelen kızların serbest kalınca nasıl kabak çiçeği gibi açıldıklarını gördük.Ben nişanlımla görüşürken erkek kuzenlerimle beraber gitsem dönecek geyik muhabbetinden adamla konuşamam
yıprandım çünkü buraya ne zaman yorum yazsam fikirlerime karsı bi tutum sergileniyor tamam hak verme o zamanda cevap yazma yorumumu görmezden gel madem
sözüm sana degil ya bi parti hakkında yazarız koyun oluruz egitimsiz oluruz cahil oluruz dinle ilgil yazarız yobaz oluruz ne yapak ya ÖLEK Mİgripten şu an algılayamadımbu kısmı bana yazmadın sanırım ancak sorayım yine de
artı ne takıyosun kafana geçen beni elerine bi geçirdiler bi geçirdiler abovvv
estağfurullah.sözüm sana degil ya bi parti hakkında yazarız koyun oluruz egitimsiz oluruz cahil oluruz dinle ilgil yazarız yobaz oluruz ne yapak ya ÖLEK Mİ
ulkede bir milyon aç insan varken peki mercedes size helâl mi