• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyabete bağlı görme kaybı

1mrw

🧘‍♀️👨‍👩‍👦‍👦🐾
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2021
3.697
1
3.971
83
Kızlar annem şeker hastası buna bagli olarak 2 gözündede kanamalar oluşmuştu bulanik gorme sorunumuz vardi sol gözünden 7 ay önce amelyat oldu slikon taktilar 3 gün oncede slikonu cikardilar katarak ameliyatida oldu ayni anda fakat suan hic goremiyor slikon varken bulanikta olsa gorebiliyordu cok moralim bozuk 15 gun snra kontrlumuz var ama icim icime sığmıyor ya birdaha gormezse diye dusunmeden edemiyorum oda cok uzgun bana belli etmesede hissedebiliyorum .. konu hakkinda daha once tecrubesi olan varmi nasil bi surecten gectiniz sizlerede sormak istedim.

çok bir tecrübem yok ama anneannemin diyabeti vardı ve görme problemi olmuştu sonrasında lazerle göz çizdirme gibi bir şey var o uygulandı. göz problemi düzeleceğine daha çok ilerlemişti ve bi gözü görmeyi kaybetti diğeri ise cok az görüyordu. yani bunlar onun tecrübe edip bana aktardığı söylemleriydi. belki ameliyat fayda etmedi diyabetten ötürü onuda bilmiyorum. anneannemin söylemlerini konuyu görünce paylaşmak istedim. bu yöntemden daha güzeli daha iyisi varsa bunu tercih etmeyin. ve üzülmeyin iyi bir yöntem olduktan sonra her şeyin çaresi var

çok bir tecrübem yok ama anneannemin diyabeti vardı ve görme problemi olmuştu sonrasında lazerle göz çizdirme gibi bir şey var o uygulandı. göz problemi düzeleceğine daha çok ilerlemişti ve bi gözü görmeyi kaybetti diğeri ise cok az görüyordu. yani bunlar onun tecrübe edip bana aktardığı söylemleriydi. belki ameliyat fayda etmedi diyabetten ötürü onuda bilmiyorum. anneannemin söylemlerini konuyu görünce paylaşmak istedim. bu yöntemden daha güzeli daha iyisi varsa bunu tercih etmeyin. ve üzülmeyin iyi bir yöntem olduktan sonra her şeyin çaresi var
Umarim bi çaresi vardir gercekten cok zor bi durum cok tesekkur ederim yazdiginiz icin

Back