K Kbra klc Üye Kayıtlı Üye 9 Mart 2022 9 1 26 21 Şubat 2023 Konu Sahibi Kbra klc #1 Tip 1 diyabet hastasıyım ilk gebeliğim de 3. Ayda düşük yaşadım şimdi tekrar yeni gebeliğim var düşük riski nedir sizce bu durumu yaşayan var mı
Tip 1 diyabet hastasıyım ilk gebeliğim de 3. Ayda düşük yaşadım şimdi tekrar yeni gebeliğim var düşük riski nedir sizce bu durumu yaşayan var mı
H hlalblkbs Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2023 20 7 30 7 Mart 2023 Konu Sahibi Kbra klc #2 Kbra klc .!.: Tip 1 diyabet hastasıyım ilk gebeliğim de 3. Ayda düşük yaşadım şimdi tekrar yeni gebeliğim var düşük riski nedir sizce bu durumu yaşayan var mı Genişletmek için tıkla... Merhaba bende tıp 1 şeker hastasıyım ve 3 haftalık hamileyim senin ha1c değerin kaç hiç baktirdinmi ?
Kbra klc .!.: Tip 1 diyabet hastasıyım ilk gebeliğim de 3. Ayda düşük yaşadım şimdi tekrar yeni gebeliğim var düşük riski nedir sizce bu durumu yaşayan var mı Genişletmek için tıkla... Merhaba bende tıp 1 şeker hastasıyım ve 3 haftalık hamileyim senin ha1c değerin kaç hiç baktirdinmi ?
K Kbra klc Üye Kayıtlı Üye 9 Mart 2022 9 1 26 7 Mart 2023 Konu Sahibi Kbra klc #3 hlalblkbs .!.: Merhaba bende tıp 1 şeker hastasıyım ve 3 haftalık hamileyim senin ha1c değerin kaç hiç baktirdinmi ? Genişletmek için tıkla... 8.6 suanda
hlalblkbs .!.: Merhaba bende tıp 1 şeker hastasıyım ve 3 haftalık hamileyim senin ha1c değerin kaç hiç baktirdinmi ? Genişletmek için tıkla... 8.6 suanda
C Cinar9185top Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2017 103 18 33 21 Mart 2023 Konu Sahibi Kbra klc #4 Benim ha1c 5 cıktı ben şekerim varmı yok mu anlamadım bende korkuyorum 8 haftalık suan da
E ellyss Üye Kayıtlı Üye 26 Ocak 2022 55 7 24 11 Ağustos 2023 Konu Sahibi Kbra klc #5 Kbra klc .!.: 8.6 suanda Genişletmek için tıkla... merhaba acaba hamileliğiniz nasıl ilerledi benimde hba1c 7,6 ile hamile kaldım
Kbra klc .!.: 8.6 suanda Genişletmek için tıkla... merhaba acaba hamileliğiniz nasıl ilerledi benimde hba1c 7,6 ile hamile kaldım
K Kbra klc Üye Kayıtlı Üye 9 Mart 2022 9 1 26 11 Ağustos 2023 Konu Sahibi Kbra klc #6 ellyss .!.: merhaba acaba hamileliğiniz nasıl ilerledi benimde hba1c 7,6 ile hamile kaldım 30. Haftadayim dikkat ediyorum yükselmemesine bir sıkıntı yaşamadım şuana kadar Genişletmek için tıkla...
ellyss .!.: merhaba acaba hamileliğiniz nasıl ilerledi benimde hba1c 7,6 ile hamile kaldım 30. Haftadayim dikkat ediyorum yükselmemesine bir sıkıntı yaşamadım şuana kadar Genişletmek için tıkla...
E ellyss Üye Kayıtlı Üye 26 Ocak 2022 55 7 24 11 Ağustos 2023 Konu Sahibi Kbra klc #7 İnşallah sağ Salim kucağınıza alıraınız Siz kaç ile kaldınız acaba ve ilk gebeliğiniz mi doktorlar çok moral bozuyor yardımcı olursanız çok sevinirim
İnşallah sağ Salim kucağınıza alıraınız Siz kaç ile kaldınız acaba ve ilk gebeliğiniz mi doktorlar çok moral bozuyor yardımcı olursanız çok sevinirim
D dilberak Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2024 27 3 23 18 Ekim 2024 Konu Sahibi Kbra klc #8 ellyss .!.: İnşallah sağ Salim kucağınıza alıraınız Siz kaç ile kaldınız acaba ve ilk gebeliğiniz mi doktorlar çok moral bozuyor yardımcı olursanız çok sevinirim Genişletmek için tıkla... Merhaba nasıl hamileliğiniz nasıl geçti
ellyss .!.: İnşallah sağ Salim kucağınıza alıraınız Siz kaç ile kaldınız acaba ve ilk gebeliğiniz mi doktorlar çok moral bozuyor yardımcı olursanız çok sevinirim Genişletmek için tıkla... Merhaba nasıl hamileliğiniz nasıl geçti