tip 1 için bu ameliyatlar yapılmıyormuş. link açılmaz ise yazıyorum. doç.dr. alper çelik röportajı umarım faydası olur. diyabet konularında tip belirtilirse insanlar birbirine daha çok yardıcı olur.
tip 1 için bu ameliyatlar yapılmıyormuş. link açılmaz ise yazıyorum. doç.dr. alper çelik röportajı umarım faydası olur. diyabet konularında tip belirtilirse insanlar birbirine daha çok yardıcı olur.
Alper beye şeker ameliyatı olmuş tip2 diyabetli eski bir hasta olarak, kesinlikle kendisiyle tanışmanızı öneriyorum. Metabolik cerrahi alanında kendini kanıtlamış tek doktor. Annenize de şifalar dilerim.
Alper beye şeker ameliyatı olmuş tip2 diyabetli eski bir hasta olarak, kesinlikle kendisiyle tanışmanızı öneriyorum. Metabolik cerrahi alanında kendini kanıtlamış tek doktor. Annenize de şifalar dilerim.
Çok teşekkür ederim, bizzat ameliyatı olmuş hem de benim takip ettiğim doktor tarafından olmuş birinin yorumu beni çok rahatlattı
Annemi ikna konusunda sıkıntım var, hasar vermeden bu iş olsun diyorum ama önce kendim epey bi bilgi sahibi olup sorduğu her soruya cevap vermeliyim ki doktora ikna olsun
SGK karşılamıyor sanırım değil mi, maliyeti ne oldu size isterseniz özelden yazın burdan yazmak istemezseniz
Merhaba aradan uzun zaman geçmiş ama umarım görürsünüz.. annemde tip 2 bende ameliyatı araştırıyorum sizin son durumunuz nedir. Benimlede paylaşabilir misiniz