Diva'nın Akupunktur Yöntemi İle Boy Uzatma Serüveni

Diva_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
640
0
Selam kızlar.:80:
:KK68:İnternette yıllardır gözüme çarpan Japon icadı bir boy uzatma aleti var.Bu alet aslında bir ayak tabanlığı.Tabanlık ayağımızdaki akupunktur noktalarını uyararak uzama hormonlarını tetikliyor.Omurgadaki diskleri kalınlaştırıcı salgıların salınmasını sağlıyormuş.Sizde elbet spor hocalarından " Düzenli olarak topuklarınızı ovarsanız eklem aralarınız kapanmadıysa boyunuz uzar" lafını duymuşsunuzdur.İnternet sitelerinde düzenli kullanabilenlerden okuduğum kadarıyla uzama oluyormuş.Ama bu terapi uzun vadeli bir terabi ve can yakıyormuş.Dayanamayıp tabanlığı kullanmayı bırakanlar var.
:KK68:Ayrıca yine bir spor sitesinde bir spor hocası tarafından yazılmış bir egzersiz var.Japon gençler yapıyorlarmış bunu.(Spor hocası Japonya'da yaşıyormuşda)Yatağa veya koltuğa uzanıp ayaklarınıza ağırlık bağlayarak dizkapağının biraz aşağısından doğru yere salıyorsunuz.Bu pozisyonda ister tv izleyin,ister kitap okuyun.Geceleri olabilğince bu pozisyonda uyuyorsunuz.Bu egzersiz eklem aralarının açılmasına neden olur.Mesela zıplamakda eklem aralarını açar ancak tekrar yere basıldığı için eklemlerin arası kapanır.Bu egzersizle 6 ayda 2cm uzamak mümkünmüş.
:KK68:Bende bu tabanlığı bir en geç iki hafta içinde alıyorum.İnternette bunun gerçekten senede 12 cm'e kadar uzatıp uzatmadığını merak eden çok kişi var.Ben bu iki tekniği deniyeceğim ve deneyimlerimde sizlerle paylaşacağım.Sizde yorumlarınızı benimle paylaşın canlarım.Bilginiz varsa lütfen beni bilgilendirin.:KK16:

arkadasım merak ettim boyun kaçki bunu denemeye değecek kadar kısamısın ay canın yanacakmış eminmisin

1.69 canım boyum. 1.75 olmak istiyorum.Denemekten ne çıkar akupunktur sonuçta.Abidik gubidik bir hap değil.1 sene devam edicem boy uzatma programıma.Kararlıyım.:KK15::KK9:

sıkı takipçin olurum vallai.ben de aylardır araştırıyorum.ama bi Allahın kulu da ben memnunum yada uzadım demedi.ürünün sitesine üye oldum.attılar beni çok kullanmıyormuşum siteyi diye :p her neyse.ben hep dolandırıcılık olduğunu düşündüm ama bi yandan da içimde bi umut vardı ne olur umudum gerçek olsun.ben de 1.64üm.ama 1.74e hayır demem yani...gerçi ben 1.70 de razıyım.en erken bir ayda sonuç alırsın sanırım.lütfen yazmayı ihmal etme.bizi unutmaa :KK61: heyecanla bekliyorum...

Canım öncelikle benim araştırdığım kadarıyla bu tabanlığı adam akıllı kullanan kimse yok.Kullandım olmadı diyeni görmedim.1 ay takmış 3 santim uzuyacak sanıyor.Sitesindeki bilgileri iyice okudum ve araştırdım.Sizde bilirsiniz boy uzaması birden olur.Birden atılır beden.Bu tabanlıktada durum bu çünkü tamamen doğal.Büyüme hormonu salgılatıyor.Belli egzersizlerle eklemlerin arasını açıp,o araları dolduracak sıvı salgılayan enzimleri tetikliyor,diskleri kalınlaştırıyor.Açıkcası bir çift tabanlık fiyat olarak bana koymaz.Ben deneyeceğim.İster 6 ay ister 12 ay.Kolay degil bir senede 3 cm bile uzamak benim yaşımda (19) hayaldir.:KK31:

Vallahi bilemiyorum.:KK68:Bir 6 ay deneme süreci olucak.Bütün kemikler ortantılı uzar inşallah:KK15:

yanlış anlamayın benim boyum 1.75 ama ben bi 5 cm falan kısa olsam daha çok rahat ederdim topuklu giyemiyorum herkes benden kısa oluyo kendimi zebbellah gibi hissediyorum:KK1::KK1::KK1:

X