Eki Görüntüle 1633819
Bu dişimin filmi . Şimdi anlatıyorum derdimi . İki gün önce ege üniversitesinde dişime dolgu yaptırdım . Ama dişim de sızlama oldu soğuk sıcak hassasiyetini bırakın normal su içsem bile sızlıyor oraaya deyince . hv gelince sızlıyor . Bizim eve yakın ağız ve diş sağlığı merkezi var oraya gittim bugün doktor dişine bir kurum müdahale etmişse 6 ay içinde başka bir kurum o dişe dokunamaz yasak dedi gittiğin yere gitmelisin dedi . Bu ege üniversitesindeki doktor alt dişimede dolgu yaptı o dişimde sızladı kanal tedavisi dediler dişimin dolgusunu söktüler geçici dogu yaptılar kanal tedavisi için randevu verdiler . şimdi üst dişimde böyle olunca ona gitmek istemediğim için sıra alamıyorum orda çok sıra oluyor dedim doktora . O da bi film istedi film sonucundada bu çıktı . doktor bu dişinde kanal tedavisi olacak dedi . neyse ordan çıktım mecbur yine egeye gittim egedeki o dişime dolgu yapan doktora gttim böyle böyle sızlama var dedim . gel bakalım dedi diş dolgunda yükseklik var dedi yaptı bak bakalım şimdi daha rahatlamadı mı ağzın dedi ben de hiçbirşey hissetmediğim için yani falan dedim bana palavra sıkma bilmem ne dedi . Ne diyim yani hiç bi fark hissetmedim manyak mıdır nedir laflara bakın . Yükseklik olunca bazen ağrı yapar dedi . Yolladı . Çıktıktan sonra yine bir su içip deneme yaptım dişim yine aynı . Başka yere gitsem müdahale edemeyiz gittiğin yere git diyorlar . Gittiğim yere gidincede bu beyinsiz adam baştan savma yapıyor gibime geliyor . Ne yapacağımı şaşırdım artık ya 1 diş için bi oraya bi buraya gidip duruyorum bıktım usandım yani gerçekten . Şimdi dişten anlayan birisi varsa bana yardım edebilirmi acaba bu dişin nesi var kanal tedavisine mi ihtiyacı var . ? Bu egedeki doktora anlattım başka doktora gittim evimin yakınında diye sabahleyin o kanal tedavisi uygulak lazım dedi dedim . Doktor kanal teavisi mi dedi dalga geçer gibi . Yok falan dedi . Biri diyor gerkeiyor biri diyor gerekmiyor . Hiç anlamadım ben bu işten . Egeedeki doktor da profösör adam amerikada görev bile yapmış kitap çıkarmış dergilerde yazıları olan bi doktor ama neden bu dişimde böyle birşey oluyor anlamıyorum