Dısneyland'ın Türkiye versiyonu Vialand hakkında bilgisi olan var mı?

NurTopum

Annesinin can damarı..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
844
13
318
İstanbul
Vialand'a gidip,gerçekten eğlenceli ve kaliteli zaman geçiren arkadaşlar mı?
Çocuklar için özellikle..Olumlu olumsuz yönlerini merak ediyorum.

Not:Dert değil belki,ama başka bir bölümde cevap alınmıyor malesef.

benım evıme 20 dk mesafede bır yer bır kere gıttık cok buyuk alt kat kapalı ust katı acık alısverıs merkezı vıaland eglence yerıne bıraz uzak henuz gıtmedım ama coluk combalak fıyatları aynı 55 tl gırıs ımıs sanırım 3 kısı gıttıgını dusun :) ama gıtmeyı dusunuyorum o ayrı

Sitesini incelersen 85-90 cm den başlayan boy istiyorlar oda birkaç oyuncakta var. Yani 2-5 - 3 yaşdan önce atlıkarıncaya bile bindiremiyorsun.

benım evıme 20 dk mesafede bır yer bır kere gıttık cok buyuk alt kat kapalı ust katı acık alısverıs merkezı vıaland eglence yerıne bıraz uzak henuz gıtmedım ama coluk combalak fıyatları aynı 55 tl gırıs ımıs sanırım 3 kısı gıttıgını dusun :) ama gıtmeyı dusunuyorum o ayrı

Çocuklar için çarpışan arabalar,disney karakterleri vs,bunlar çok mu uzakta kalıyor yani?:)

Sitesini incelersen 85-90 cm den başlayan boy istiyorlar oda birkaç oyuncakta var. Yani 2-5 - 3 yaşdan önce atlıkarıncaya bile bindiremiyorsun.

Olamaz:)
Benim kızım 80 cm en az,yani yaşına göre boyu üst sınırda,demek biz yırttık:)85 e çok az kaldı,gidebiliriz;)

Oturduğum yere çok yakın ilk zamanlar her hafta giderdim artık sıkıldım işim olursa gidiyorum. Alışveriş merkezi konsepti yaz ayları için güzel açık havada alışveriş güzel oluyor. Üst katta yer alan ve ağırlıklı fast food olan yemek bölümünü beğenmedim alan olarak dar bence. Ama otoparkların olduğu kattaki gösteri alanı karşısındaki yemek bölümü daha güzel bence ama orası açık alan olduğu için kışın içerde oturulur mekanlar dar.

Eğlence merkezine gittik. Eşim oğlum ve ben. Tüm gün eğlenilebilen ve çok keyifli vakit geçirilebilecek bir yer. Tüm alanlarda sınırsız kullanım hakkınız oluyor. 120 cm ve üzeri çocuklar neredeyse ünitelerin tamamına binebiliyor. Ayrıca çocuklar için tasarlanan alanlar çok daha fazla ve yetişkinlerde kullanabiliyor. Kısacası bence alınan parayı hakkediyor çünkü 12 saat boyunca sıkılmadan eğlenebiliyor insan.

Ancak bu alanda da yemek bölümleri sıkıntılı çok seçenek yok ve pahalı. Ancak girişte sizin bileklerinize takılan bileklikleri kaybetmemek şartı ile ki kolay kolay sökülmüyor bile aynı gün içinde dışarı çıkıp tekrar giriş yapabiliyorsunuz yani yemek işi dışarıda da halledilebiliyor.

Gidecek olanlara naçizane tavsiyemdir havaların güzel olduğu bir zamanı tercih edin. Hem açık hava olması hemde sulu üniteleri kullanılabilmesi için...

bız yurtdısında gıttık gırıs kısıbası pahalı oluyo ama gırdıkten sonra herseye bınebılıyosun hatta kapanana kadar bız kalmıstık ve cocuklar gıbı eglenmıstık tabı cocuklarda cok mutlu olmuslardı sanırım aynı duzen turkıyedekıde ama bazı oyuncaklara ordakı gorevlı cocukların boyuna bakıyodu uygunsa alıyodu

bana yakınsın demek :)

bende eşimle beraber gittim eğlence merkezi kısmına..
ama gittiğimiz gün bayramdı,bu yüzden dehşet bi kalabalık vardı..
inanın 1 oyuncağa binmek için 1 saat bekledik,özellikle saat tuttuk..5-6 saat kaldık orda,4 makineye binebildik..zaten kısa sürüyor bide..

giriş 55 tl evet..çocuk genç yetişkin farketmiyor..hatta "ben binmeyeceğim,çocuk için giriyorum" desende farketmez,ücret zorunlu..

içerisi oldukça büyük ve güzel..biz eğlendik..beklemek sıkıcıydı o gün ama ekstra bi durumdu o :1:

çocuk için olan bölümü daha bi eğlenceliydi açıkçası,orda bile resim çekilmiştim hehehehe..

yani gidilebilir,ben tavsiye ederim..

ben de paristeki disneylande gitmiştim. hayatımda bu kadar eğlendiğimi bilmiyorum.

o kadar güzel eğlenceli ki. binilebilecek çok fazla şey vardı. 2 günü disneylandde geçirdik. hepsine bindik. bazıları baya korkunçtu tabi çocuklara göre değildi. hatta bir tanesinden inen bir çocuk ağlıyordu.

vialande gitmeyi ben de düşündüm ama henüz gidemedim. ama internetten araştırdığım kadarıyla disneyland kadar olmasa da baya binilecek şey var.

çocukları daha basit şeylere bindirip kendiniz daha korkunç olanlara binebilirsiniz. hem çocuklar hem siz eğlenirsiniz.:32:

Oturduğum yere çok yakın ilk zamanlar her hafta giderdim artık sıkıldım işim olursa gidiyorum. Alışveriş merkezi konsepti yaz ayları için güzel açık havada alışveriş güzel oluyor. Üst katta yer alan ve ağırlıklı fast food olan yemek bölümünü beğenmedim alan olarak dar bence. Ama otoparkların olduğu kattaki gösteri alanı karşısındaki yemek bölümü daha güzel bence ama orası açık alan olduğu için kışın içerde oturulur mekanlar dar.

Eğlence merkezine gittik. Eşim oğlum ve ben. Tüm gün eğlenilebilen ve çok keyifli vakit geçirilebilecek bir yer. Tüm alanlarda sınırsız kullanım hakkınız oluyor. 120 cm ve üzeri çocuklar neredeyse ünitelerin tamamına binebiliyor. Ayrıca çocuklar için tasarlanan alanlar çok daha fazla ve yetişkinlerde kullanabiliyor. Kısacası bence alınan parayı hakkediyor çünkü 12 saat boyunca sıkılmadan eğlenebiliyor insan.

Ancak bu alanda da yemek bölümleri sıkıntılı çok seçenek yok ve pahalı. Ancak girişte sizin bileklerinize takılan bileklikleri kaybetmemek şartı ile ki kolay kolay sökülmüyor bile aynı gün içinde dışarı çıkıp tekrar giriş yapabiliyorsunuz yani yemek işi dışarıda da halledilebiliyor.

Gidecek olanlara naçizane tavsiyemdir havaların güzel olduğu bir zamanı tercih edin. Hem açık hava olması hemde sulu üniteleri kullanılabilmesi için...

Çok güzel açıklamışsınız,teşekkür ederim.
ve tüm arkadaşlara..bir sürü bilgi edindik yorum yapan arkadaşlar sayesinde.
Peki Disney çizgi film karakterlerini görüyor musunuz çocuklar için olan bölümde..resim çektirmek için falan..?

bana yakınsın demek :)
nerdesın bakalım
bende eşimle beraber gittim eğlence merkezi kısmına..
ama gittiğimiz gün bayramdı,bu yüzden dehşet bi kalabalık vardı..
inanın 1 oyuncağa binmek için 1 saat bekledik,özellikle saat tuttuk..5-6 saat kaldık orda,4 makineye binebildik..zaten kısa sürüyor bide..

giriş 55 tl evet..çocuk genç yetişkin farketmiyor..hatta "ben binmeyeceğim,çocuk için giriyorum" desende farketmez,ücret zorunlu..

içerisi oldukça büyük ve güzel..biz eğlendik..beklemek sıkıcıydı o gün ama ekstra bi durumdu o :1:

çocuk için olan bölümü daha bi eğlenceliydi açıkçası,orda bile resim çekilmiştim hehehehe..

yani gidilebilir,ben tavsiye ederim..
o zaman kesın gıdılesı bır yer saat sınırıda yoksa cok guzel havalar ınsallah bı hafta sonu durulurda gıder gonlumuzce eglenırız coluk combalak

nerdesın bakalım

o zaman kesın gıdılesı bır yer saat sınırıda yoksa cok guzel havalar ınsallah bı hafta sonu durulurda gıder gonlumuzce eglenırız coluk combalak

..........................................

Son düzenleme:
adigemm sılsene yorumu ozelden konusalım

Çok güzel açıklamışsınız,teşekkür ederim.
ve tüm arkadaşlara..bir sürü bilgi edindik yorum yapan arkadaşlar sayesinde.
Peki Disney çizgi film karakterlerini görüyor musunuz çocuklar için olan bölümde..resim çektirmek için falan..?

Hayır canım en azında biz görmedik :) Disney karakterlerini...

Ama çocuklar için çok fazla eğlence seçeneği var.. Kaç ay oldu gideli oğlum ikide bir anne yine gidelim noluuuuurrrr diyor.

Haziran gibi tekrar gidilecek bizde durum onu gösteriyor...

Hayır canım en azında biz görmedik :) Disney karakterlerini...

Ama çocuklar için çok fazla eğlence seçeneği var.. Kaç ay oldu gideli oğlum ikide bir anne yine gidelim noluuuuurrrr diyor.

Haziran gibi tekrar gidilecek bizde durum onu gösteriyor...

kış aylarında gitmememlimiyiz sence?

kış aylarında gitmememlimiyiz sence?

evet gitmemeliyiz bence... çünkü zaten konsept olarak açık alanda kurulu ayrıca en eğlenceli oyunlarda sulu olanlar..

Örneğin wiking dehşet... Hem çok heyecanlı hem de ıslak :))))

Çılgın nehirmiydi neydi oda öyle. bir tane daha var kısmen jet sky yapar gibi ama tabi ki suyun içinde :))))

Son düzenleme:

cute mesaj kutunu boşalt :)

evet gitmemeliyiz bence... çünkü zaten konsept olarak açık alanda kurulu ayrıca en eğlenceli oyunlarda sulu olanlar..

Örneğin wiking dehşet... Hem çok heyecanlı hem de ıslak :))))

Çılgın nehirmiydi neydi oda öyle. bir tane daha var kısmen jet sky yapar gibi ama tabi ki suyun içinde :))))
cocugun kac yasında pekı onun bınemeyecegı seylere nasıl bındınız
yoksa cocuk yokmuydu?
bahardan hallıce havala roluyor ya gercı bundan sonra olurmu bılmemde
heveslenmıstım :)
neyse bı ara bayrampaşada ora vardı orasıda ıyımıs ama kapanmıs gıdemedık
forum ıst dınazorlara gıdelım barı :)

cocugun kac yasında pekı onun bınemeyecegı seylere nasıl bındınız
yoksa cocuk yokmuydu?
bahardan hallıce havala roluyor ya gercı bundan sonra olurmu bılmemde
heveslenmıstım :)
neyse bı ara bayrampaşada ora vardı orasıda ıyımıs ama kapanmıs gıdemedık
forum ıst dınazorlara gıdelım barı :)

Canım benim oğlum 6 yaşında 120 cm olduğu için sadece 2-3 tane ünite hariç hepsine bindik. Ayrıca daha küçük boylu çocukların bineceği ünitelere bizlerde binebiliyoruz düşün atlı karıncaya bile :))))))))

Soğuk havada eğlenceli olmaz bence, Ora evet kapandı bende gidemedim hiç. Akvaryuma gittiniz mi forumda orası güzel, Dinazorlara girmedik bizde. foruma gittiğimde genelde Forumun girişindeki oyun evine bırakıyorum ben alışverişteyken güzel oluyor :))

Back